POSTED BY admin | ian., 31, 2017 |

Ce sunt pompele de caldura MAXA si cum functioneaza?

 

MAXA Air Conditioning este producator Italian renumit de echipamente de climatizare, ventilatie si incalzire inca din 1992, in acest moment fiind lider de piata in productia pompelor de caldura

Pompele de caldura MAXA sunt pompe de tip Aer-Apa ce folosesc energia din aer pentru a incalzi apa, utilizand astfel, in mod inteligent, energia inepuizabila din natura fara a avea nevoie de gaz, lemn sau motorina. Gama de pompe de caldura MAXA cuprinde urmatoarele game:

  1. Pompe de caldura monobloc de tip aer-apa cu capacitati cuprinse intre 4 kW si 19 de kW 
  2. Pompe de caldura monobloc de tip aer-apa cu capacitati cuprinse intre 21 kW si 32 de kW
  3. Pompe de caldura monobloc de tip aer-apa cu capacitati cuprinse intre 25 kW si 65 kW
  4. Pompe de caldura monobloc de tip aer-apa cu capacitati cuprinse intre 66 kW si 155 kW 

Acest tip de pompe de caldura asigura incalzirea si racirea eficienta a oricarui imobil, furnizand in acelasi timp si apa calda menajera.

Pompele de caldura se folosesc de foarte multi ani, dar varianta Aer-Apa nu era des intalnita datorita efectului scaderii temperaturii exterioare asupra performantelor pompei de caldura. Tehnologia actuala a redus la minim acest efect, noua generatie de pompe de caldura MAXA, produse in Italia, sub certificare Eurovent, reprezentand un real progres de eficienta energetica cu emisii minime de CO2.

 

Pompele noastre de caldura extrag in sezonul rece caldura din aer. Cu ajutorul unui compresor foarte eficient de tip Scroll DC Inverter sau DC Inverter cu injectie de vapori, agentul frigorific se incalzeste la o temperatura si mai ridicata, incalzind locuinta la temperatura dorita, functionand in conditii optime chiar si la -25 grade C.

In sezonul cald, principiul se inverseaza realizand racirea locuintei cu acelasi echipament. Indiferent daca folositi pompa noastra de caldura pentru racirea sau incalzirea casei dumneavoastra beneficiati in acelasi timp de furnizarea apei calde menajere pe tot parcursul anului.

 

TAGS : cum funcționează pompele de caldura MAXA Pompe de caldura pompe de caldura aer-apa pompe de caldura maxa