Recuperatoare de caldura

RECUPERATOARE DE CĂLDURĂ

6 tipuri constructive de recuperatoare de caldura MAXA:

 

1️⃣ OTA1/OTAE1 Modele cu recuperator din aluminiu cu flux de aer încrucișat. Debite de aer cuprinse între 400-4.700 m3/h. Versiuni orizontale cu motoare AC sau EC.


2️⃣ OTA1-P/OTA1-PE Modele orizontale cu flux de aer încrucișat entalpic. Debite de aer cuprinse între 400-3.100 m3/h. Versiuni orizontale cu motoare AC sau EC.


3️⃣ OTA1-AD/OTAE1-AD Gama cu recuperatoare rotative. Debite de aer cuprinse între 310-4.250 m3/h. Versiuni orizontale cu motoare AC sau EC.


4️⃣ OTA1 micro E Modele orizontale cu recuperator din hârtie cerata cu ventilatoare EC. Debite de aer cuprinse între 250-1.300 m3/h.

OTA1-micro-E


5️⃣ OTA-VHE/OTAE-VHE Modele de înaltă eficienta energetica, peste 90% capacitate de recuperare. Debite de aer cuprinse între 600-7.000 m3/h.


6️⃣ OTA-RHP/OTAE-RHP Modele cu pompă de căldură încorporată. Debite de aer cuprinse între 350-4.500 m3/h.


RAPIDITATE ÎN INSTALARE

Pentru montare orizontală, atât la interior cât și exterior mulțumită carcaselor special create împotriva intemperiilor și a panourilor dublu izolante, unitățile de tratare aer cu recuperare de căldură MAXA sunt extrem de ușor de instalat.

RECUPERATOARE ROTATIVE, ÎN PLĂCI DE ALUMINIU ȘI HÂRTIE

Vă punem la dispoziție o gamă larga de tipuri de recuperatoare de căldură astfel încât să putem întruni orice solicitare. Fie că este vorba de recuperatoare de căldură în plăci în contracurent, rotative sau hârtie specială ignifugată, toate produsele noastre întrunesc cele mai înalte norme de eficiență.

100% APORT DE AER PROASPAT CU RECUPERARE DE ENERGIE

Ventilație cu recuperare de energie termică pentru toate tipurile de imobil (case, imobile de birouri, restaurante, magazine, etc). Cu ajutorul unităților de tratare aer MAXA puteți avea în acelasi timp aer proaspăt fără grija pierderii confortului termic (atât temperatura ambientală cât si umiditate).

SENZORI CO2 ȘI CAMERE DE AMESTEC PENTRU CONTROL TOTAL

Împreună cu senzorii de cameră si tubulatura CO2 și a camerelor de amestec dotate cu clapete și servomotoare putem controla pierderile de energie termică rezultate din supraventilare fără a face rabat la calitatea aerului din încăpere.

FILTRE FINE ȘI SISTEM DE PURIFICARE BIOXIGEN

Recuperatoare de caldura livrate cu filtre fine F7 pe introducere și F5 pentru evacuare in standard. Împreună cu sistemul opțional de purificare BIOXIGEN putem obține un grad de purificare a aerului până la 99%.

ACCESORII PENTRU ORICE

Gama completa de accesorii: baterii adiționale pentru agent termic, încălzitoare electrice, kit de by-pass, atenuatoare de zgomot, termostate anti îngheț, presostate diferențiale filtre colmatate, kit lămpi semnalizare avarii, panouri de comandă de perete, etc.

FREE COOLING (răcire liberă)

Cu ajutorul modulului de răcire liberă putem obține aer proaspat la temperatura solicitată fără nicio pierdere termică atunci când temperatura din încăpere este mai mare față de temperatura exterioară.

EFICIENȚĂ DE 90%. DE LA 260 M3/H LA 7000 M3/H

Conforme cu noul normativ EcoDesign Erp2018 unitățile de tratare aer MAXA pot oferi capacități de recuperare a energiei de până la 90% (gama OTA-VHE). 6 tipuri de unități de tratare aer cu recuperare de energie disponibile cu debite de aer cuprinse între 260 m3/h până la 7.000 m3/h.

AC/DC?

Motoarele cu care vin echipate ventilatoarele recuperatoarelor de căldură MAXA pot fi centrifugale sau EC cu turație variabilă. Astfel putem oferi atât un consum de energie scăzut mulțumită modulației continue a vitezei motoarelor chiar și atunci când sunt trasee mari de tubulatură și sunt necesare presiuni mari (de până la 660 Pa).

ALL IN ONE! CIRCUIT TERMODINAMIC INCLUS

Soluție “plug&play” ce combină o unitate de tratare aer cu recuperare de energie și o pompă de căldură pentru tratarea aerului proaspat fără a mai fi necesară instalarea niciunei alte surse de energie (gama OTA-RHP).


Pentru orice informație suplimentară legată de gama de recuperatoare de căldură MAXA vă stăm la dispoziție.

 

  MAXA AIR CONDITIONING în câteva cuvinte

   

  Fondată în 1992, MAXA se ocupă de confortul ambiental din anul 1996. Compania a fost creată de Luciano Ferroli. Ulterior, compania a trecut sub controlul celor trei fii. MAXA Air Conditioning este în topul celor cinci companii italiene care proiectează și construiesc produse pentru încălzire și climatizare „Made in Italy”.

   

  Astăzi ne mândrim cu peste 50 de agenții în Italia. Și suntem prezenți în 24 de țări europene. Colaborăm cu peste 350 de centre de asistență pentru a asigura intervenții rapide și profesioniste. Dispunem de 8 linii de producție pentru a răspunde cererii de pompe de căldură invertor.

   

  Gama noastră include produse cu puteri de până la 350 kW, cele mai mari disponibile pe piață. De asemenea MAXA activează în sectorul climatizării de 30 de ani, începând din 1992. Oferim o gamă largă de soluții pentru climatizarea rezidențială, comercială și industrială. Ne mândrim cu o gamă de produse de înaltă calitate, una dintre cele mai complete din Europa, rezultat al cercetării continue și a introducerii de noi produse.

   

  „Misiunea noastră este de a asigura confortul ambiental și bunăstarea umană, realizând soluții de ultimă oră pentru încălzire și climatizare; instalând produsele noastre oriunde există nevoia unei climatizări de calitate, de la clime reci la temperaturi tropicale” – SIMONE FERROLI CEO MAXA.

   

  În România MAXA este prezentă oficial începând cu anul 2011 oferind soluții complete de climatizare de înaltă eficiență energetică.