Pompe de caldura R410A 66-115 kW

Pompe de caldura R410A 66-115 kW

Parțializare continuă a puterii începând cu 6% din puterea totală. Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 66 kW și 115 kW

1️⃣ 2 circuite frigorifice independente dar interconectate.
2️⃣ 4 sau 6 compresoare Inverter+fix R410A.
3️⃣ Fabricate în Italia sub certificare Eurovent.
4️⃣ Clasă de eficiență energetică max. A++

 

Pompe de caldura R410A 66-115 kW. Accesorii opționale disponibile:

✓ Module hidraulice compuse din pompă de circulație AC cu Inverter.

✓ Funcționare în mod răcire până la temperaturi exterioare -10 °C. Funcție standard pentru modelele numai răcire.

✓ Funcționare în mod încălzire până la temperaturi exterioare -15 °C.

✓ Disponibilitate pentru control de la distanță si monitorizare și intervenție service prin Internet.

✓ Tratamente anticorozive.

✓ Integrare cu toate sistemele BMS.

✓ Module de protecție termică, electrică și mecanică.

 

Prețurile întregii game de produse MAXA i-MAX o găsești accesând link-ul: Prețuri produse MAXA

pompe de caldura 66-115 kW

GRAD MAXIM DE PARȚIALIZARE A PUTERII

Gama i-MAX cuprinde 4 sau 6 compresoare (câte unul Inverter pentru fiecare circuit frigorific) instalate pe 2 circuite frigorifice independente dar interconectate, pe intervalul de putere de încălzire 72 – 126 kW, putem să oferim un grad maxim de parțializare a puterii de încălzire/răcire.
Astfel, i-MAX parțializează puterea începând de la 6% din capacitatea totală pentru modelele cu 6 compresoare și începând de la 8% din capacitatea totală pentru modelele cu 4 compresoare.

MODBUS, BACNET sau CLOUD?

Indiferent de sistemul BMS existent sau în lucru din locația dumneavoastră sau de modul prin care doriți controlul asupra unităților gama de pompe de căldură i-MAX poate fi echipată cu module MODBUS-KNX sau BacNet.
Mai mult decât atât putem dota unitățile cu sisteme de control și monitorizare service Cloud prin Wi-Fi, LAN sau GSM grație sistemului MAXA DAS.

NOUL STANDARD ÎN INDUSTRIE: 3D INVERTER DE LA MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter. Ele pot fi instalate din fabrică în componența oricărei unități: compresoare DC Inverter Mitsubishi cu reglaj continuu al puterii (+compresoare On/Off) în funcție de necesarul de încălzire, răcire sau apă caldă menajeră, pompă de recirculare Inverter Wilo și motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur ca pompa de caldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie. Iar asta înseamnă o factură de energie electrică scăzută.

CONFORT SPORIT 365 DE ZILE DE AN CU O FACTURĂ DE CURENT ELECTRICĂ FOARTE MICĂ!

Indiferent de anotimp confortul tău nu are de suferit. Apă caldă menajeră până la 58 ˚C (sau chiar și 63 ˚C alături de o rezistență electrică suplimentară) pe tot parcursul anului, apă caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea imobilului dumneavoastră, toate într-o singura unitate care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

DETALIILE CARE FAC DIFERENȚA LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla de oriunde prin Internet pompa dumneavoastră de căldură. Cu funcție de programare saptămânală cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) acesta vă permite să setați intervalele și modul de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 3 pompe de căldură aer-apă i-MAX, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comandă centralizat de ultima generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar și un set-point dublu pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidificare.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ RIDICATĂ A++, DEMNĂ DE INVIDIAT! ATÂT IARNA, CÂT ȘI VARA!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de gama de pompe de caldura R410A 66-115 kW MAXA i-MAX depășește 4. Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare standard EUROVENT: temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatura apă caldă tur de 35 ˚C.
EER (coeficientul de performanta în modul răcire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA se apropie de 3, în timp ce eficiența energetică sezonieră ESEER obținută de produsele noastre depășește coeficientul 4.1.

Performanțele certificate Eurovent pentru produsele MAXA de tip Pompe de caldura R410A 66-115 kW puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA POMPE DE CĂLDURĂ i-MAX

  CARATERISTICI CONSTRUCTIVE

  Pompele de căldură reversibile din seria i-Max au fost proiectate pentru aplicații comerciale și industriale.

  Sunt extrem de versatile și concepute pentru funcționarea pompei de căldură cu producerea de apă caldă, pentru încălzirea spațiului și/sau pentru producție de apa calda menajera la o temperatură de până la 58 °C. Utilizarea tehnologiei compresorului scroll, special concepută pentru funcționarea cu R410A, combinată cu un compresor cu motor INVERTER fără perii, ventilatoare acționate întotdeauna de invertor, precum și pompe de circulație cu debit variabil integrate împreună cu supapa de expansiune electronică, optimizează consumul si eficiența operațională a sistemului în ansamblu.

  STRUCTURĂ ȘI LOGICĂ DE CONTROL

  Pompele de căldură i-MAX sunt alcătuite din tablă zincată vopsită la cald cu email de pulbere poliuretanică la 180°C pentru a asigura cea mai bună rezistenţă împotriva agenţilor atmosferici.

  Noua logică de control și interfața de afișare instalată pe toate unitățile Maxa de nouă generație i-MAX. Permite întreținere rapidă cu parametri și actualizări de firmware de la dispozitiv periferic USB.

  VENTILATOARE

  Ventilatorul este confecționat din material plastic încărcat cu fibre, este de tip axial cu lame de aerofil.

  Este echilibrat static și dinamic și este furnizat complet cu grilă de protecție. Motorul electric utilizat este modulat de un invertor, cuplat direct și echipat cu protecție termică integrată. Motorul are un grad de protecție IP 54 conform CEI EN 60529.

  CIRCUIT FRIGORIFIC

  Circuitele frigorifice sunt realizate utilizând componente ale companiilor internaționale de top și conform standardului UNI EN 13134 privind procesele de lipire-brazare.

  Agentul frigorific utilizat este R410A. Fiecare circuit frigorific include în versiunea sa de bază: supapă cu ciclu invers în 4 direcții, supapă de expansiune electronică, separator de lichid, receptoare de lichid, circuit auxiliar pentru reducerea timpilor de dezghețare, circuit de recuperare a uleiului, supape de reținere, supape de inspecție pentru întreținere și control, siguranță dispozitiv conform reglementărilor PED (presostat înalt), traductoare de presiune, sonde de precizie, filtru uscător de mare capacitate, filtre mecanice.

  COMPRESOARE

  Compresoarele sunt de tip scroll, montate pe suporți antivibrații din cauciuc.

  Pentru fiecare dintre cele 2 circuite există un compresor invertor de curent continuu. În acest fel, este posibil, în fiecare circuit, să se moduleze continuu între puterea minimă a compresorului invertor și suma puterilor maxime ale tuturor compresoarelor din circuit. Prin urmare, la toate unitățile este posibilă parțializarea puterii livrate și a celei absorbite până la 9% din maxim la modelele cu 4 compresoare și până la 6% la modelele cu 6 compresoare. Rezistența carterului este standard. Inspecția compresoarelor este posibilă prin panoul frontal al unității, care permite întreținerea chiar și cu unitatea în funcțiune.

  SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ

  Schimbătorul de căldură este de tip dublu circuit, cu plăci brazate și este fabricat din oțel inoxidabil AISI 304.

  Este izolat cu material cu celule închise și poate fi echipat cu un încălzitor electric antigel (accesoriu opțional KA). Evaporatorul este protejat de o sondă de temperatură de imersie, utilizată ca sondă de protecție antigel, care activează circulatorul, chiar și cu unitatea oprită, în cazul în care apar condițiile stabilite pe control.

  CONDENSATOR

  Condensatorul este realizat din țevi de cupru și aripioare din aluminiu.

  Geometria acestui schimbător permite o valoare scăzută a căderilor de presiune pe partea aerului. Prin urmare există posibilitatea utilizării unui ventilator la un număr redus de rotații (cu reducerea consecventă a zgomotului mașinii).

  TABLOU ELECTRIC

  Tabloul electric este realizat în conformitate cu reglementările europene în vigoare.

  Grad de protecție IP54 și conține toate componentele de reglare și control electromecanice și electronice. Panoul electric este echipat cu un bloc de borne cu contacte pentru pornire-oprire de la distanță, comutare vară / iarnă. Există și un senzor de apă sanitară și panou de control de la distanță. Adăugarea modulului GI opțional permite gestionarea funcțiilor ulterioare ale instalației.

  SISTEM DE CONTROL

  Toate unitățile i-Max sunt echipate cu o unitate de control echipată cu un microprocesor.

  Există logică de control al supraîncălzirii, o supapă electronică termostatică și electrovalve, traductoare de presiune și sonde de temperatură. CPU controlează următoarele funcții: reglarea temperaturii apei, protecția antigel, sincronizarea și activarea secvențială a compresoarelor, gestionarea și resetarea alarmelor, modularea ventilatorului și a pompei. La cerere, microprocesorul poate fi conectat la sistemele BMS de la distanță folosind protocolul ModBus.

  Sistemul de control, împreună cu tehnologia INVERTER și senzorii de la bord, monitorizează și adaptează rapid și continuu performanța compresorului, a circulatorului și a ventilatorului invertorului.

  DISPOZITIV DE PROTECȚIE ȘI CONTROL

  Toate unitățile sunt livrate standard cu următoarele dispozitive de control și protecție.

  Dsipozitivele prezente sunt: sondă de temperatură a apei de retur, sondă de lucru și antigel, traductoare de presiune înaltă și joasă, sonde de temperatură de aspirație și descărcare a compresorului, protecție termică a ventilatorului, fluxostat, presostat de înaltă presiune.

  CIRCUIT HIDRAULIC

  Pompele de căldură reversibile din seria i-MAX sunt livrate cu un circuit hidraulic complet.

  El include: schimbător de căldură cu plăci cu circuit dublu de agent frigorific și circuit hidraulic unic, manometru la intrarea și ieșirea schimbătorului pentru evaluarea căderilor de presiune, supapă de service, comutator de debit de protecție, supapă de aerisire automată și supapă de siguranță (6 bar). Versiunea cu pompă de circulație integrată are o pompă cu motor de curent alternativ controlată de un invertor pentru reglarea debitului de apă între 60 și 100%. Pompa este potrivită și pentru utilizarea apei răcite. Ea este gestionată direct de catre controllerul unității.