Proiectare

AI NEVOIE DE MAI MULTE INFORMAȚII PENTRU PROIECTUL TĂU?

Ți-am pregătit o librărie completă cu scheme de principiu și fișiere de tip DWG/BIM pentru pompele de căldură, chillerele și ventiloconvectoarele MAXA.

schema de principiu MAXA

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp!

  CERTIFICĂRI PRODUSE MAXA

   

  Certificare Eurovent

  Certificarea Eurovent atestă că produsele noastre au trecut verificări riguroase de către laboratoarele responsabile cu verificarea veridicității datelor tehnice și de performanță publicate de compania noastră. Prin urmare, pentru a proteja utilizatorul, garantează că produsele respectă standardele europene de performanță și de nivel de sunet.

   

  Eticheta de calitate EHPA pentru gama noastră i-32V5

  Certificarea EHPA este o garanție suplimentară a calității pompelor noastre de căldură și este necesară pe aceste piețe pentru a permite clientului să aibă acces la stimulente de stat. EHPA este Asociația Europeană a Pompelor de căldură.

   

  Certificat HP Keymark

  Certificarea HP KEYMARK, a cărei schemă este deținută de Comitetul European de Standardizare (CEN), este un proces voluntar de certificare a pompelor de căldură în vigoare din 2015, promovat de EHPA – European Heat Pump Association – care își propune să răspundă cel mai bine la reglementările în creștere nevoilor producătorilor de pompe de căldură, îndeplinind scopul de a certifica veridicitatea datelor de consum de energie și zgomot declarate de eticheta energetică. În ceea ce privește recunoașterile la nivel european, schema HP Keymark oferă posibilitatea de a accesa stimulente financiare.

   

  Membri ai Asociației Warmepumpe Austria

  WAERMEPUMPE AUSTRIA (WPA) este o asociație industrială cu sediul în Linz, care acoperă întregul lanț de piață de la instalare până la utilizatorul final. Asociația a fost creată în primăvara anului 2012 și astăzi mai mult de 90% din toți producătorii de pompe de căldură sunt afiliați la aceasta, deoarece toate companiile de furnizare a energiei din Austria sunt organizate prin această asociație.

   

  Toate prețurile, datele tehnice și performantele produselor noastre certificate le puteți găsi accesând link-ul: PREȚURI MAXA