Certificari

certificari MAXA

CERTIFICĂRI PRODUSE MAXA

 

Certificare Eurovent

Certificarea Eurovent atestă că produsele noastre au trecut verificări riguroase de către laboratoarele responsabile cu verificarea veridicității datelor tehnice și de performanță publicate de compania noastră. Prin urmare, pentru a proteja utilizatorul, garantează că produsele respectă standardele europene de performanță și de nivel de sunet.

 

Eticheta de calitate EHPA pentru gama noastră i-32V5

Certificarea EHPA este o garanție suplimentară a calității pompelor noastre de căldură și este necesară pe aceste piețe pentru a permite clientului să aibă acces la stimulente de stat. EHPA este Asociația Europeană a Pompelor de căldură.

 

Certificat HP Keymark

Certificarea HP KEYMARK, a cărei schemă este deținută de Comitetul European de Standardizare (CEN), este un proces voluntar de certificare a pompelor de căldură în vigoare din 2015, promovat de EHPA – European Heat Pump Association – care își propune să răspundă cel mai bine la reglementările în creștere nevoilor producătorilor de pompe de căldură, îndeplinind scopul de a certifica veridicitatea datelor de consum de energie și zgomot declarate de eticheta energetică. În ceea ce privește recunoașterile la nivel european, schema HP Keymark oferă posibilitatea de a accesa stimulente financiare.

 

Membri ai Asociației Warmepumpe Austria

WAERMEPUMPE AUSTRIA (WPA) este o asociație industrială cu sediul în Linz, care acoperă întregul lanț de piață de la instalare până la utilizatorul final. Asociația a fost creată în primăvara anului 2012 și astăzi mai mult de 90% din toți producătorii de pompe de căldură sunt afiliați la aceasta, deoarece toate companiile de furnizare a energiei din Austria sunt organizate prin această asociație.

 

Toate prețurile, datele tehnice și performantele produselor noastre certificate le puteți găsi accesând link-ul: PREȚURI MAXA

4 - 19 kW

Pompe de căldură reversibile monobloc Inverter R32

Capacități de încălzire cuprinse între 4 kW și 19 kW. Pentru proiecte până la 300 m2.

21 - 32 kW

Pompe de căldură reversibile monobloc Inverter R32

Capacități de încălzire cuprinse între 21 kW și 32 kW. Pentru proiecte până la 600 m2.

40 - 67 kW

Pompe de căldură reversibile monobloc Inverter R32

Capacități de încălzire între 40 kW și 67 kW. Pentru proiecte comerciale și industriale.

70 - 115 kW

Pompe de căldură reversibile monobloc Inverter R410A

Capacități de încălzire cuprinse între 70 kW și 115 kW. Pentru proiecte industriale complexe.