Pompe de căldură monobloc R32 21-32 kW

UȘOR DE INSTALAT ȘI DE ÎNTREȚINUT

Mulțumită construcției eficiente cu refulare a jetului de aer pe orizontală și cu acces la partea electrică în zona de sus a pompei de căldură putem instala noile modele în spații reduse cu acces limitat. În acest fel accesul la un sistem cu pompă de căldură se deschide și proiectelor atipice.
Timpul necesar instalării se reduce considerabil, implicit și costurile de instalare.
Mentenanța și service-ul se realizează facil cu ajutorul separării componentelor hidraulice de cele electrice.

UNITĂȚI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm înălțime), pompele de căldură aer-apă MAXA MIDI se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.
Unitățile sunt special gândite pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri și de producție.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA MIDI cu noul refrigerant R32 depășește 5.3. Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 in următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă ajunge la 4.4 (model 0128).

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factură de curent electric foarte mică!

Indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău nu are de suferit. Apa caldă menajeră până la 60 ˚C (sau chiar și la 63 ˚C alături de o rezistență electrică suplimentară) pe tot parcursul anului, apă caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate într-o singura unitate care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ ȘI COMPONENTE DE CALITATE

Noile pompe de căldură din gama MIDI au incorporate ultimele tehnologii din domeniu și componente de top. Fie că vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulație cu turație variabilă EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveți certitudinea și siguranța alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil si cu anduranță mare. Mai mult, întreaga gama de pompe de căldură este certificată EUROVENT pentru un plus de încredere și de garanție asupra performanțelor și a eficiențelor energetice.

Fără zgomot în familie!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de căldură MAXA cu care ne laudăm.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar și a familiei. Tocmai de aceea am introdus în noua gamă ventilatoare axiale fără perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turației care ajută și la reducerea nivelului de zgomot dar și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a vă putea ajuta să vă bucurați de liniștea căminului dumneavoastră!

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter și vin instalate din fabrică în standardul oricărei unități: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 și reglaj continuu al puterii în funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră, pompă de recirculare Inverter și motoare EC Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur că pompa de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cat este nevoie, iar asta înseamnă o factură de energie electrică mult mai scăzută.

Aplicație MY MAXA pentru control de pe telefonul mobil

Toate pompele de căldură MAXA sunt compatibile cu aplicația MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transformă orice smartphone-ul în controller-ul casei dumneavoastră. Prin aplicația My MAXA puteți seta temperatura camerelor, puteți seta un program de funcționare personalizat, puteți porni, opri sau gestiona pompa de căldură MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

Cu un pas de 5 °C înainte

Pompele de căldură aer-apă MAXA MIDI pot să funcționeze în modul de producere de apă caldă menajeră până la temperaturi exterioare de +40 ˚C (față de “standardul pieței” de 35 ˚C) sau până la -15 ˚C în mod răcire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare și vreți să aveți siguranța faptului că puteți să faceți un duș chiar și la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriți o răcire de proces tehnologic. În proiecte unde sunt instalate radiatoare putem asigura o temperatura a apei calde de 60 ˚C chiar și la temperaturi de -7 ˚C.

APĂ CALDĂ GRATUITĂ PE TIMP DE VARĂ

Versiunile de pompe de căldură MAXA i-32V5H/DS cu recuperator parțial de căldură pot asigura necesarul de apă caldă menajeră GRATUIT atunci când pompa de căldură funcționează în mod Răcire. Căldura eliberată de compresor atunci când asigură răcirea casei este recuperată în proporție de până la 20% din capacitatea totală de răcire a unității și este transferată către boiler. În felul acesta aveți confort termic pe timpul verii în casă și în același timp și apă caldă menajeră produsă și stocată fără niciun cost suplimentar.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din casa ta. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocati si in cloud, 7TOUCH selecteaza cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controland temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglarii din fiecare cameră. Puteți controla modurile de racire si incalzire, apa calda menajera, ventilatia, eficienta energetica, datele din cloud pentru una sau mai multe pompe de caldura.

Detaliile care fac diferența la îndemâna dumneavoastră. Prin touch screen sau prin Internet

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din casă sau prin Internet pompa dumneavoastră de căldură. Cu funcție de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) acesta va permite să setați intervalele de funcționare si mai ales modul de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 7 pompe de căldură aer-apă, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comandă centralizat de ultimă generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar și un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.