Pompe de caldura R290 40-50 kW

Pompe de căldură Inverter cu refrigerant R290

Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 40 kW și 50 kW

1️⃣ Apă caldă la +78 °C
2️⃣ SCOP coeficient energetic sezonier peste 4,2
3️⃣ Compresoare Scroll DC Inverter în tandem cu refrigerant R290
4️⃣ Clasă de eficiență energetică A++ (A++ pentru apa caldă +65 °C)
5️⃣ Funcții de Încălzire, Răcire și Producție de apă caldă menajeră în standard
6️⃣ SOLUȚII UNICAT ÎN PIAȚĂ

Accesorii opționale disponibile:
✓ kit-uri anti îngheț pentru protecție schimbător de căldură+pompă și evacuare rapidă condens (KA)
✓ vane anti îngheț pentru protecție instalație (EXOGEL)
✓ module hidraulice cu vas de acumulare și pompă de recirculare AC cu Inverter sau EC

Pompe de caldura R290 40-50 kW

Cea mai completă gamă de pe piață!

Pompe de caldura R290 40-50 kW: 2 modele disponibile cu puteri de încălzire de 40 și 50 KW. Modelele funcționează cu alimentare trifazată. Toată gama beneficiază de compresoare Scroll DC Inverter în tandem cu noul tip de refrigerant ecologic R290 cu performanțe îmbunătățite. Module hidraulice opționale cu vas de acumulare și pompă de circulație AC cu/fără Inverter și EC. În standard oferim motoare Inverter EC brushless pentru ventilatoarele axiale.

R290 refrigerant = propan

Gazul frigorific R290 este cunoscut pentru proprietățile sale termodinamice excelente atât în pompele de căldură, cât și în unitățile frigorifice. Avantajele acestui fluid sunt cunoscute și apreciate de industria frigorifică încă de la începutul anilor 1930. Ulterior, industria chimică a pus la dispoziție și alți compuși care l-au lăsat la marginea sectorului în favoarea agenților frigorifici stabili, neinflamabili, dar cu GWP sau ODP ridicat. Atenția din ce în ce mai mare acordată impactului asupra mediului a favorizat investiții în cercetare și dezvoltare care vizează optimizarea gazelor frigorifice naturale cu GWP scăzut și în domeniul aerului condiționat civil și industrial.

Certificările produselor MAXA Italia

certificari MAXA

PERFORMANȚE TEHNICE IREPROȘABILE!

Noua generație de pompe de căldură care utilizează acest refrigerant face posibilă atingerea unor obiective foarte importante în sector:
• GWP (Potențial de încălzire globală) = 3
• ODP (Potențial de epuizare a stratului de ozon) = 0
• Eficiență energetică crescută până la + 10%
• Temperatura apei > 78 °C
• Conforme cu reducerea treptată a agenților frigorifici prevăzut de Regulamentul European F-Gas
Pompele de căldură MAXA sunt deja livrate cu cantitatea de refrigerant necesară pentru o funcționare optimă. Ele trebuiesc instalate în aer liber și sunt potrivite si în proiecte unde se solicită înlocuirea rapidă a echipamentelor existente, tip „plug and play”.

Ideale pentru a fi instalate în orice tip de proiect comercial sau industrial

Mulțumită performanțelor energetice ridicate, mai ales în modul de Încălzire, noua gamă i-290 poate oferi confort termic în orice tip de proiect. Mai ales în proiectele existente. Unde nu se pot efectua modificări ale instalației de încălzire. i-290 excelează atunci când lucrează cu radiatoare. Asta deoarece poate asigura apă caldă la +78 °C. Si poate oferi apă caldă de 60 °C chiar și la temperaturi exterioare de -20 °C.
Noua gamă i-290 0240-0250 poate livra apă caldă menajeră pe un spectru inredibil de temperaturi exterioare. De la -20 °C și până la +45 °C putem livra apă caldă de +60 °C.

Performanțe mod ACM gama i-290 0240-0250

mod ACM i-290 40-50

MAXA EMOZIONE!

Decoperă emoția din spatele fiecărui produs MAXA! O călătorie ghidată de preocuparea pentru mediul înconjurător, calitatea și tehnologia Made in Italy, împreună cu pasiunea pe care o investim în fiecare detaliu.

Eficiență energetică ridicată, chiar și cu apă caldă la 65 °C!

Clasa de eficiență energetică a întregii game i-290 este A++ pentru agent termic +65 °C.
COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA cu noul refrigerant R290 este de peste 4.2 (model 0250). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511, conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C.
Toate detaliile tehnice, limitele de funcționare și performanțele energetice ale pompelor de căldură cu refrigerant R290 din gama MAXA i-290 le găsiți în buletinele tehnice de mai sus.

Prețurile noilor pompe de căldură i-290 le găsiți accesând link-ul PREȚURI.

Apă caldă la +78 °C!

Apa caldă menajeră la 78 ˚C (60 ˚C pentru temperaturi exterioare de -20 °C) pe tot parcursul anului. Apa caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate livrate de noua gama i-290 care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

CERTIFICARE EUROVENT

Toate pompele de căldură din gama i-290 sunt fabricate în Arcole, Italia. Ele sunt conforme cu cele mai înalte standarde de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA. În felul acesta puteți avea certitudinea performanțelor și a consumurilor de energie electrică ale echipamentelor MAXA. În același timp veți beneficia și de siguranța și notorietatea unor produse de înaltă calitate fabricate dupa cele mai riguroase standarde europene.

Performanțele certificate Eurovent ale produselor MAXA fabricate în Italia le puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia
Pompe de caldura R32 40-67 kW

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter. Ele vin instalate din fabrică în standardul oricărei unități. Compresoare Scroll DC Inverter cu refrigerant R290 si reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră. Pompă de recirculare Inverter și motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur că pompa de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factură de energie electrică mult mai scăzută.

Diferiți, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriului extern GI3 puteți controla din panoul de comandă al pompei de căldură chiar și următoarele funcții: gestionarea rapidă a unei alte surse de încălzire pentru apă caldă menajeră, managementul vanei de amestec a instalației în modurile răcire/încălzire precum și managementul integrării încălzirii solare sau a celei termice livrată de un cazan pe lemne/peleți sau centrala termică.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  i-290 06-50

  Cauți și ventiloconvectoare pentru proiectul tău?

  Ți-am pregătit mai jos câteva link-uri către cele mai populare modele din portofoliul de produse MAXA

  Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

  Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

  Cele mai subțiri ventiloconvectoare din lume. Lățime de numai 12 cm. Modele de perete, de pardoseală, de baie sau de tavan aparente. Panou frontal decorativ din sticlă securizată. Panou radiant pentru încălzire. Motoare DC cu nivel min. de zgomot. Control prin Internet Wi-Fi sau prin sisteme BMS.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

  Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

  Ventiloconvector de tavan tip casetă cu refulare pe 4 direcții, sistem 2 sau 4 țevi, motoare EC. Panou decorativ, pompă de condens și telecomandă incluse. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

  Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

  Ventiloconvector de tavan necarcasat cu aspirație posterioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă de perete mecanice sau cu display, modul BMS, rezistențe electrice, plenumuri.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

  Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

  Ventiloconvector carcasat de pardoseală cu aspirație inferioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă încorporate mecanice sau cu display, modul BMS, rezistente electrice.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

  Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

  Ventiloconvector mural pentru instalare aparentă pe perete, sistem 2 țevi, cu motor EC. Vana cu 3 căi și telecomanda cu infrarosu incluse.
  Accessorii opționale disponibile: panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

  Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

  Ventiloconvector necarcasat cu disponibil de presiune mare, sistem 2 sau 4 țevi, panouri sandwich simple sau duble, motoare asincron sau EC, posibilitate de conectare la sisteme BMS. Capacități de răcire și încălzire 6 kW - 150 kW. Disponibile in 36 de configurații. Debite de până la 12.000 m3/h. Accessorii opționale disponibile: cameră de amestec pentru aport de aer proaspat, kit pentru instalare la exterior, vane cu 2 sau 3 căi si servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA POMPE DE CĂLDURĂ i-290

  CARATERISTICI CONSTRUCTIVE

  INVERTER R290 

  Utilizarea tehnologiei cu invertor împreună cu motoarele fără perii de curent continuu asigură o eficiență energetică globală mai mare a echipamentelor. Toate mulțumită și eficienței ridicate a puterii de modulare. Extinderea modulării la toate componentele oferă COP și EER îmbunătățite. Dar și o creștere substanțială a eficienței la sarcini parțiale.

  GWP=3, ODP=0

  Utilizarea agentului R290, datorită GWP scăzut, asigură o soluție de înaltă performanță.  Atât din punct de vedere al eficienței energetice, cât și al impactului redus la minim asupra mediului.

  Gama i-290 conține în standard:

  • Sistem de control personalizat cu reglare cu microcontroler. Logică de control a supraîncălzirii cu supapă de expansiune electronică.

  • Compresoare: Scroll DC Inverter în tandem.

  • Ventilator: axial cu motor EC brushless Inverter.

  • Schimbător de căldură sursă: circuit optimizat cu serpentină cu aripioare, realizat din țevi de cupru și aripioare hidrofile din aluminiu.

  • Schimbător de căldură utilizator: de tip brazat din oțel inoxidabil lipită AISI 304 cu cădere de presiune redusă pe partea apei.

  • Circuitul frigorific este realizat cu țevi de cupru. El include: controlul condensației, supapă electronică de expansiune, vană de inversare mod de funcționare, presostat pentru presiune înaltă. De asemenea include un separator și receptor de lichid, filtre metalice bidirecționale, traductoare de înaltă și joasă presiune.

  • Sistem hidraulic opțional: vas de acumulare și pompă de recirculare de înaltă eficiență fără presetupă cu viteză fixă sau variabilă. Tehnologie AC cu Inverter sau EC. Suplimentar sistemul conține un senzor de debit, aerisitor, supapă de supra presiune (6 bar), robinet pentru încărcarea/descărcarea a sistemului cu apă.

  LOGICĂ ȘI CONTROL

  ELECTRONICĂ V415

  • Toate unitățile funcționează în trei moduri diferite: încălzire, răcire și apă caldă menajeră. Există programe specifice care sporesc performantele in toate condițiile. Chiar și funcționarea pompei în funcție de curba de temperatura exterioară.

  • Modelele i-290 sunt capabile să controleze vane de amestec, de deviație și pompe de circulație adiționale. De asemenea, sunt capabile să controleze sistemul solar termic. Chiar și eventuala integrare cu surse externe de căldură. Precum și integrarea cu sisteme externe Home Building automation sau Domotic. Pentru seria i-290 afișajul nu este instalat dar unitățile sunt controlabile prin sistemul i-CR.

  Panoul de comandă opțional Hi-TV415 este ideal pentru controlul a până la 7 unități în cascadă.