Chillere si pompe de caldura 40-89 KW

Chillere și pompe de căldură reversibile on/off ultra compacte

Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 40 kW și 89 kW

1️⃣ Chillere si pompe de caldura 40-89 KW răcite cu aer cu ventilatoare axiale cu motoare EC (opționale pentru versiunea pompă de căldură).
2️⃣ Compresoare scroll BITZER cu refrigerant ecologic R410A.
3️⃣ Fabricate în Italia sub certificare EUROVENT.
4️⃣ Dimensiuni foarte reduse: 1.200 x 1.200 mm amprentă la sol

 

Accesorii opționale disponibile:

 

✓ Module hidraulice cu pompă de circulație cu presiune standard.

✓ Funcționare în mod răcire până la temperaturi exterioare -15 °C. Funcție standard pentru modelele numai răcire.

✓ Funcționare în mod încălzire până la temperaturi exterioare -10 °C

✓ Disponibilitate pentru control de la distanță si monitorizare și intervenție service prin Internet.

✓ Versiuni de joasă temperatură cu funcționare apă + etilen glicol până la -8 °C. Ideale pentru proiecte de răcire de proces, refrigerare sau procese tehnologice.

✓ Versiuni de tubulatură cu ventilatoare cu presiune mărită pentru instalare în spații compacte.

✓ Versiuni cu recuperare parțială de căldură. 20% din căldura disipată de compresoare atunci când unitatea merge în mod răcire poate fi transferată pentru a încălzi o piscină sau apa dintr-un boiler.

✓ Tratamente anticorozive.

✓ Integrare cu toate sistemele BMS.

✓ Module de protecție termică, electrică și mecanică.

Calitate la superlativ!

Am ales cele mai bune componente pentru noua gamă de echipamente de răcire de tip chiller HWA1-A și pompe de căldură on/off HWA1-A/H. În interiorul noilor unități veți găsi componente de la cei mai renumiți producători din domeniu: compresoare Bitzer, ventilatoare axiale Ziehl Abbegg sau EBM Papst, schimbătoare SWEP, pompe de circulație SEA LAND, tablou electric realizat cu componente SIEMENS, etc.

Prețurile pentru produsele MAXA le puteți găsi în link-ul următor: PREȚURI MAXA.

ULTRA COMPACTE

Suntem mândri să vă prezentăm una dintre cele mai compacte și eficiente game de chillere de pe piață. Astfel putem oferi chillere și pompe de căldură on/off cu capacități de răcire/încălzire de până la 87 kW ultra compacte ce au o amprentă la sol de numai 1.125 x 1.170 mm.

Certificare EUROVENT

Toate echipamentele de răcire de tip chiller sau pompă de căldură reversibilă din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt produse în fabrica noastră din Arcole, Verona, Italia. Performanțele energetice ale produselor noastre sunt testate și validate de cele mai renumite instituții de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA.

List completă cu produsele MAXA certificate Eurovent o puteți găsi accesând link-ul EUROVENT CERTITA.

HWA1-A - chillere versiuni numai răcire

HWA1-A/H - pompe de căldură reversibile on/off

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ RIDICATĂ A/A+, DEMNĂ DE INVIDIAT!

SEER (coeficientul de performanță sezonier în modul răcire) obținut de chillerele MAXA din gama HWA1-A depășește 4.0. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apă tur 7 ˚C, EER chillerelor MAXA atinge 3.15.
SCOP (coeficientul de performanță sezonier în modul încălzire) obținut de pompele de căldură MAXA din gama HWA1-A/H atinge 3.85. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C si temperatura apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură MAXA atinge 3.35.

DETALIILE CARE FAC DIFERENȚA LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET.

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din interiorul clădirii sau prin Internet chillerul dumneavoastră. Cu funcție de programare săptămânală cu cronotermostat și higrostat (functionare normala sau eco) acesta vă permite să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decat atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 7 chillere, făcând din acest dispozitiv un adevarat panou de comandă centralizat de ultima generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

FĂRĂ ZGOMOT ASURZITOR!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne lăudam.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar și a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus în noua gama ventilatoare axiale fără perii care ajută la reducerea nivelului de zgomot și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți antivibranți pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a va putea ajuta să vă bucurați de liniște si să vă concentrați asupra activităților cotidiene!

MONITORIZARE SERVICE LA DISTANȚĂ PRIN INTERNET

Noul modul de service conceput de inginerii nostri impreună cu aplicația MAXA DAS ne permit să ne conectăm de la distanță cu echipamentele MAXA pentru monitorizare service, pentru intervenții asupra unităților, update-uri de software. De asemenea, modulul de service transmite notificări in situația in care există erori sau disfuncționalități în cadrul sistemului.

APLICAȚIE MY MAXA PENTRU CONTROL DE PE TELEFONUL MOBIL

Toate chillerele MAXA din gama HWA1-A sunt compatibile cu aplicatia MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transformă smartphone-ul dvs. in controller-ul casei dumneavoastră. Prin aplicația My MAXA puteți seta temperatura camerelor, puteți seta un program de funcționare personalizat, puteți porni, opri sau gestiona pompa de căldura MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din imobilul tau. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocați și in cloud, 7TOUCH selectează cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controlând temperatura și umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru controlul termoreglarii din fiecare cameră. Puteți controla modurile de răcire și încălzire, apă caldă menajeră, ventilația, eficiența energetică, datele din cloud pentru una sau mai multe unități.

Ai nevoie de mai multe informații?

Lasă-ne datele tale mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA CHILLERE ȘI POMPE DE CĂLDURĂ HWA1-A HWA1-A/H

  STRUCTURĂ

  Cadre de susținere din foi galvanizate la cald, vopsite cu emailuri de pulbere poliuretanică la 180 °C pentru a asigura cea mai bună rezistență la intemperii.

  COMPRESOARE

  Compresoare ermetice trifazate Bitzer instalate pe antivibranți de cauciuc, având în standard module integrate de protecție PT100 introduse în înfășurările motorului.

  VENTILATOARE

  Profil special axial conectat direct la motorul rotorului exterior cu grad de protecție IP54, având în standard protecție la supra încălzire pentru motor și grila de protecție.

  CONDENSATOR

  Pentru unitățile numai răcire condensatoare din aluminiu cu micro canale ce garantează:

  -lipsa coroziunii galvanice (100% aluminiu)

  -reducerea încărcării agentului frigorific (până la 70%)

  -durată lungă de viață chiar și în medii foarte agresive

  -ΔP scăzut (până la 30%)

  -distribuție bună a agentului frigorific datorită designului special în 3 trepte.

  Pentru unitățile în pompă de căldură:

  Condensatoare din țevi de cupru și aripioare fine de aluminiu cu circuite separate pentru eficiență maximă la evaporare și circuit sub răcire pentru creșterea capacității de refrigerare.

  EVAPORATOR

  Schimbător de căldură în plăci sudate prin brazare, produs de Swep, realizat din plăci din inox AISI316.

  TABLOU ELECTRIC

  Include: dispozitiv de deconectare generală cu blocarea ușii, siguranțe, senzori de la distanță pentru compresor, ventilator și pompă, placă electronică pentru gestionarea tuturor intrărilor și ieșirilor analogice, intrare și ieșire digitală.

  MICROPROCESOR (SISTEM DE GESTIUNE SI DE CONTROL)

  Unitățile sunt echipate cu un microprocesor care adoptă un program logic și reglează supraîncălzirea printr-o supapă termostatică electronică monitorizată de semnalele traductorului de presiune și ale senzorilor de temperatură.

  CPU gestionează, de asemenea, următoarele funcții: controlul temperaturii apei, protecția împotriva înghețului, protecția la presiune ridicată și joasă, reglarea temporizării compresorului, gestionarea alarmei și alarma, LED-urile de operare.

  La cerere, microprocesorul poate fi conectat la un sistem de control la distanță BMS.

  CIRCUIT HIDRAULIC

  Circuitul hidraulic include:

  -supapă de mentenanță și fluxostatul

  -senzorul anti-îngheț instalat pe conducta de alimentare cu apă a instalației

  -supapa de siguranță, robinetul de evacuare, supapa de aerisire și manometru.

  CIRCUIT FRIGORIFIC

  Circuitul frigorific a fost construit conform standardului UNI EN 13134 pentru procedurile de sudare. Agentul frigorific utilizat este R410A.

  Circuitul de bază de agent frigorific include:

  -supapă electronică de expansiune

  -separator și receptor de lichid

  -supape de întreținere și control

  -regulator de presiune în conformitate cu reglementările PED

  -traductoare de presiune pentru reglarea precisă a presiunii de evaporare și condensare, filtru de uscare cu capacitate mare.

  În plus pentru versiunile cu pompă de căldură:

  -vană cu 4 căi

  -supapa solenoidală pentru extensia capacității VEE și 4 supape de comutare pentru a permite instalarea oricărui recuperator de căldură.