Pompe de caldura R32 4-19 kW

Pompe de căldură INVERTER cu refrigerant R32

Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 6 kW și 19 kW

Pompe de caldura R32 4-19 kW

 

1️⃣ Clasă de eficiență energetică max. A+++.
2️⃣ Cea mai largă gamă de pompe de căldură aer-apă de pe piață.
3️⃣ 3D INVERTER: compresoare Inverter R32, pompă de circulație inclusă cu modulație și ventilatoare axiale cu motoare EC.
4️⃣ Fabricate în Italia sub certificare EUROVENT.

 

Accesorii opționale disponibile:

 

✓ versiuni super silențioase cu presiune sonoră 38 dB(A)

✓ kit-uri anti îngheț pentru protecție schimbător de căldură și evacuare rapidă condens (KA)

✓ vane anti îngheț pentru protecție instalație (EXOGEL)

✓ tratamente anti corozive speciale (TR2)

✓ modul hidraulic extern unicat (vas de acumulare 55-75-95 li, vas de expansiune, rezistență electrică) montat extern sub pompa de căldură în carcasa izolată dedicată (ACT)

✓ module hidraulice interne (vas de acumulare 20 li, boiler cu serpentină mărită 150-200 li, pompă de circulație secundară, rezistență electrică adițională parte ACM, vană de amestec, robinet de încărcare, grupuri de amestec) pentru conectare cu pompele de căldură din gamele i-32V5 sau i-290.

 

Prețurile întregii game de produse MAXA i-MAX o găsești accesând link-ul: Prețuri produse MAXA

Pompe de caldura R32 4-19 kW 3

Cea mai compactă și eficientă gamă de pe piață!

Pompe de caldura R32 4-19 kW: 10 modele disponibile cu puteri de încălzire de 4 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW și 18 kW. Modelele de la 4 kW la 16 kW funcționează cu alimentare monofazată iar modelele de 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW și 18 kW funcționează cu alimentare trifazată. Toată gama beneficiază de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R32 cu performanțe îmbunătățite, pompă de circulație Inverter și de motoare Inverter pentru ventilatoarele axiale.

Gândite special pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru case și zone de birouri.

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (modelul de 12 kW are doar 1047x456x936 mm înălțime, fiind cel mai compact model de pe piață), pompele de căldură aer-apă MAXA se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA cu noul refrigerant R32 ajunge aproape de 6.0 (5.95 model 04). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă MAXA se apropie de 5.0 (4.85 model 14/14T).

Performanțele certificate Eurovent ale produselor MAXA fabricate în Italia le puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factură de curent electric foarte mică!

Indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău nu are de suferit. Apa caldă menajeră până la 60 ˚C (sau chiar și la 63 ˚C alături de o rezistență electrică suplimentară) pe tot parcursul anului, apa caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate într-o singură unitate care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

Fără costuri suplimentare pentru racordarea la sursa de alimentare electrica trifazică!

Pentru imobile de până la 250 m2* vă oferim pompe de căldură aer-apă MAXA în varianta cu alimentare monofazată de 16 kW.
*calcularea echipamentului potrivit depinde de tipul casei, al materialelor folosite pentru construcție și izolare, tipul ferestrelor și al sistemelor de încălzire alese.

Fără ``zgomot`` în familie!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de căldură MAXA cu care ne lăudăm.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar si a familiei. Tocmai de aceea am introdus în noua gama ventilatoare axiale fără perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turației care ajută la reducerea nivelului de zgomot și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a vă putea ajuta să vă bucurați de liniștea căminului dumneavoastră!

Pompe de caldura R32 4-19 kW 7

Pompe de caldura R32 4-19 kW

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica în standardul oricărei unități: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 si reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră, pompa de recirculare Inverter și motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur că pompa de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factură de energie electrică mult mai scăzută.

Diferiți, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriului GI puteți controla din panoul de comandă al pompei de căldură chiar și următoarele funcții: gestionarea rapidă a unei alte surse de încălzire pentru apă caldă menajeră, managementul vanei de amestec a instalației în modurile răcire/încălzire precum și managementul integrării încălzirii solare sau a celei termice livrată de un cazan pe lemne/peleți sau centrala termică.

Cu un pas de 5 °C înainte

Pompele de căldură aer-apă MAXA pot să funcționeze în mod de producere de apă caldă menajeră până la temperaturi exterioare de 40 ˚C (față de “standardul pieței” de 35 ˚C) sau până la -10 ˚C în mod răcire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare și vreți să aveți siguranța faptului că puteți să faceți un duș chiar și la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriți o răcire de proces tehnologic.

Inovativi și ECO friendly până în cele mai mici detalii

Vas de acumulare extern special construit pentru a fi montat sub pompa de căldură cu izolație de 50 mm, tratament anticoroziv și suporți anti vibrații între stocator și pompa de căldură. Posibilitate de instalare în interiorul stocatorului a unei rezistențe electrice sau a unui vas de expansiune.
Kitul opțional EXOGEL (vană mecanică anti îngheț de golire) pentru evacuarea apei din instalația pompei de căldură in cazul scăderii rapide a temperaturii apei. Astfel poți fi sigur că schimbătorul de căldură și pompa de recirculare nu se vor strica în cazul lipsei prelungite a alimentării cu energie electrică sau dacă temperatura apei din interiorul instalației pompei de căldură se apropie de pragul de îngheț.
Concept nou de izolație termică de ultima generație tip EDILFIBER realizată din bidoane de plastic reciclate.

Detaliile care fac diferența la îndemâna dumneavoastră. Prin touch screen sau prin Internet

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din casă sau prin Internet pompa dumneavoastră de căldură. Cu funcție de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) acesta va permite să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 pompe de caldura aer-apa, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

pompe de caldura MAXA

Cauți și ventiloconvectoare pentru proiectul tău?

Ți-am pregătit mai jos câteva link-uri către cele mai populare modele din portofoliul de produse MAXA

Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

Cele mai subțiri ventiloconvectoare din lume. Lățime de numai 12 cm. Modele de perete, de pardoseală, de baie sau de tavan aparente. Panou frontal decorativ din sticlă securizată. Panou radiant pentru încălzire. Motoare DC cu nivel min. de zgomot. Control prin Internet Wi-Fi sau prin sisteme BMS.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

Ventiloconvector de tavan tip casetă cu refulare pe 4 direcții, sistem 2 sau 4 țevi, motoare EC. Panou decorativ, pompă de condens și telecomandă incluse. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

Ventiloconvector de tavan necarcasat cu aspirație posterioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă de perete mecanice sau cu display, modul BMS, rezistențe electrice, plenumuri.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

Ventiloconvector carcasat de pardoseală cu aspirație inferioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă încorporate mecanice sau cu display, modul BMS, rezistente electrice.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

Ventiloconvector mural pentru instalare aparentă pe perete, sistem 2 țevi, cu motor EC. Vana cu 3 căi și telecomanda cu infrarosu incluse.
Accessorii opționale disponibile: panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

Ventiloconvector necarcasat cu disponibil de presiune mare, sistem 2 sau 4 țevi, panouri sandwich simple sau duble, motoare asincron sau EC, posibilitate de conectare la sisteme BMS. Capacități de răcire și încălzire 6 kW - 150 kW. Disponibile in 36 de configurații. Debite de până la 12.000 m3/h. Accessorii opționale disponibile: cameră de amestec pentru aport de aer proaspat, kit pentru instalare la exterior, vane cu 2 sau 3 căi si servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!
pompa de caldura R32

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA POMPE DE CĂLDURĂ i-32V5

  12 modele disponibile: cele mai compacte și performante de pe piață!

  CARATERISTICI CONSTRUCTIVE

  • Sistem de control personalizat cu reglare prin microcontroler. Logică de control al supraîncălzirii cu supapă electronică de expansiune.

  • Compresoare DC inverter: DC Inverter dublu rotativ.

  • Ventilatie: DC inverter cu ventilator axial.

  • Condensator: circuit optimizat cu serpentină cu aripioare, țevi de cupru și aripioare hidrofile din aluminiu.

  • Schimbător de căldură: schimbător de căldură din oțel inoxidabil brazat AISI 304 cu pierdere redusă de presiune pe partea apei.

  • Circuitul de agent frigorific este realizat cu tevi de cupru. Acesta include: controlul condensației, supapă de expansiune electronică, vană de inversare ciclu de funcționare, presostat de înaltă și de joasă presiune. Există, de asemenea, un separator și rezervor de lichid, supape pentru întreținere și control, traductoare de înaltă și joasă presiune.

  • Sistem hidraulic include: pompă de recirculare fără perii de înaltă eficiență, fluxostat, supapă de aer, supapă de limitare a presiunii (6 bar), manometru, supapă de apă pentru încărcare/descărcare a sistemului.

  LOGICĂ ȘI CONTROL

  • Toate unitățile pot funcționa în trei moduri diferite: încălzire, răcire și producție de apă caldă de consum. Există programe specifice care sporesc performantele în toate condițiile, cu posibilitate de gestionare a curbei de temperatură.

  • Unitățile din seria V5 sunt capabile să controleze vane de amestec, vane de deviație și pompe de circulație secundare. De asemenea, sunt capabile să controleze sistemul solar termic. Dar si eventuala integrare cu surse externe de căldură și integrarea cu sisteme externe Home Building automation sau Domotic.

  • Protocol Modbus RS485 ca standard.

  • Modelele i-32V5 cu kit de dezghețare integrat „KA” au aceleași performanțe și date tehnice, pentru a avea aceeași certificare Eurovent HP Keymark.