Pompe de caldura R32 40-67 kW

Pompe de caldura R32 40-67 kW

Capacități de încălzire și răcire 40-50-60-67 kW

1️⃣ Pompe de caldura R32 40-67 kW cu clasă de eficiență energetică max. A++.

2️⃣ Cea mai largă gamă de pompe de căldură aer-apă de pe piață.
3️⃣ 3D INVERTER: compresoare Inverter R32, pompă de circulație opțională cu modulație și ventilatoare axiale cu motoare EC.
4️⃣ Fabricate în Italia sub certificare EUROVENT CERTITA.

Accesorii opționale disponibile:

✓ Module hidraulice cu pompe de recirculare AC sau EC.

✓ Vas de acumulare montat în interiorul pompei de căldură.

✓ Monitorizare și intervenție service prin Internet.

✓ Recuperare parțială de căldură. 20% din căldura generată de compresoare în modul răcire poate fi transferată pentru a încălzi o piscină sau apa dintr-un boiler.

✓ Kit-uri și vane anti îngheț pentru protecție pompă de circulație, vas de acumulare, schimbător de căldură și evacuare rapidă condens.

✓ Integrare cu toate sistemele BMS.

UȘOR DE INSTALAT ȘI DE ÎNTREȚINUT

Cea mai completă gamă de pompe de căldură aer-apă din gama MAXA. Mulțumită construcției compacte și a integrării componentelor hidraulice în interiorul pompei de căldură nu veți mai avea nevoie de o camera tehnică. Pompele de circulație simple sau duble , fie că este vorba de modele AC cu Inverter sau EC, împreună cu vasul de stocare vin montate din fabrică în interiorul pompei de căldură. Timpul necesar instalării se reduce considerabil, implicit și costurile de instalare.

UNITĂȚI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm înălțime), pompele de căldură aer-apă MAXA i-HPV5 se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.
Unitățile sunt special gândite pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri și de producție.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA i-HPV5 cu noul refrigerant R32 atinge aproape 5.0(4.93). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă ajunge la 4.11 (model 0250).

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factură de curent electrică foarte mică!

Pompe de caldura R32 40-67 kW ce asigură indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău. Apă caldă menajeră până la 58 ˚C pe tot parcursul anului, apă caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea imobilului dumneavoastră. Toate într-o singură unitate care își reglează continuu compresoarele Inverter, pompa de recirculare AC sau EC și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORA ȘI COMPONENTE DE CALITATE

Gama nouă de pompe de caldura R32 40-67 kW i-HPV5 au incorporate ultimele tehnologii din domeniu și componente de top. Fie ca vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulație cu turație variabilă AC sau EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveți certitudinea și siguranța alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil si cu anduranță mare. Mai mult, întreaga gama de pompe de căldură este certificată EUROVENT pentru un plus de încredere și de garanție asupra performanțelor și a eficiențelor energetice.

Fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de caldura MAXA cu care ne laudăm.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare. Noua gama de ventilatoare axiale fără perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turației ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Modelele din gama i-HPV5 în versiunea super silențioasă pot atinge un nivel de putere sonora de numai 75 dB(A) conform UNI EN ISO 9614-2, în conformitate cu standardele EUROVENT.

Pompe de caldura R32 40-67 kW

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale noii game de Pompe de caldura R32 40-67 kW MAXA i-HPV5 beneficiază de tehnologie DC Inverter și vin instalate din fabrica în standardul oricărei unități: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 și reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră, pompă de recirculare AC cu Inverter sau EC și ventilatoare axiale cu motoare EC Inverter. Astfel poți fi sigur ca pompă de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factura de energie electrica mult mai scăzută.

Aplicație MY MAXA pentru control de pe telefonul mobil

Toate pompele de căldură MAXA sunt compatibile cu aplicația MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transformă smartphone-ul dvs. în controller-ul casei dumneavoastră. Prin aplicația My MAXA puteți seta temperatura camerelor, puteți seta un program de funcționare personalizat, puteți porni, opri sau gestiona pompa de căldură MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.
Începând cu trimestrul 1 2024 vom face update la noua platforma MAXA CONNECT cu control via Internet prin Cloud sau aplicație smartphone.

Cu un pas de 4 °C înainte

Pompele de căldură aer-apă MAXA i-32V5H pot să funcționeze în mod de producere de apă caldă menajeră până la temperaturi exterioare de +39 ˚C (față de “standardul pieței” de 35 ˚C) sau până la -10 ˚C în mod răcire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare și vreți să aveți siguranța faptului că puteți să faceți un duș chiar și la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriți o răcire de proces tehnologic. În proiecte unde sunt instalate radiatoare putem asigura o temperatura a apei calde de 58 ˚C chiar și la temperaturi de -7 ˚C.

APĂ CALDĂ GRATUITĂ PE TIMP DE VARĂ

Versiunile de pompe de căldură MAXA i-HPV5/DS cu recuperator parțial de căldură pot asigura necesarul de apă caldă menajeră GRATUIT atunci când pompa de căldură funcționează în mod Răcire. Căldura eliberată de compresor atunci când asigură răcirea casei este recuperată în proporție de până la 20% din capacitatea totală de răcire/încălzire a unității și este transferată către boiler. In felul acesta aveți confort termic pe timpul verii în casă și in același timp și apă caldă menajeră produsă și stocată fără niciun cost suplimentar.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din casa ta. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocați și in cloud, 7TOUCH selectează cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controlând temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglării din fiecare cameră. Puteți controla modurile de răcire și încălzire, apa caldă menajeră, ventilația, eficiența energetică, datele din cloud pentru una sau mai multe pompe de căldură.
Începând cu trimestrul 1 2024 vom face update la noua platforma MAXA CONNECT cu control via Internet prin Cloud sau aplicație smartphone.

Cascadare, control de la distanță și programare saptamânală

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T și funcție de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) puteți să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 7 pompe de căldură aer-apă, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comandă centralizat de ultima generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar și un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  Cauți și ventiloconvectoare pentru proiectul tău?

  Ți-am pregătit mai jos un link către cele mai populare modele din portofoliul de produse MAXA

  Ventiloconvectoare Premium MAXA GRIMPER 12 cm lățime

  Ventiloconvectoare Premium MAXA GRIMPER 12 cm lățime

  Cele mai subțiri ventiloconvectoare din lume. Lățime de numai 12 cm. Modele de perete, de pardoseală, de baie sau de tavan aparente. Panou frontal decorativ din sticlă securizată. Panou radiant pentru încălzire. Motoare DC cu nivel min. de zgomot. Control prin Internet Wi-Fi sau prin sisteme BMS.

  Află mai multe!

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA POMPE DE CĂLDURĂ i-HPV5

  COMPRESOARE

  Compresoarele inverter de curent continuu sunt de tip ermetic scroll, proiectate expres pentru funcţionarea cu R32.

  Echipate cu protecţie termică și montate pe suporturi antivibraţie din cauciuc; spirala mobilă este controlată de un motor electric BLDC răcit de agentul frigorific aspirat. Compresoarele sunt echipate cu o rezistenţă electrică poziţionată pe carterul compresorului  și sunt încărcate cu ulei de eter polivinilic (PVE).

  În conexiunile în tandem există o butelie de egalizare a uleiului cu o valvă solenoidă comandată de controllerul unităţii ce asigură echilibrarea și lubrifierea compresoarelor.

  STRUCTURĂ

  Structură adecvată pentru instalarea în exterior.

  Structura este realizată din profile de grosime mare realizate din foi de oţel zincat acoperite cu pulbere de poliester, acoperite cu finisaj RAL 7035 ciocănit și rezistent la intemperii (clasificare a corozivităţii similară cu C3 conform EN ISO 12944-2: 2017).

  Panourile detașabile permit operaţiuni de mentenanţă ale circuitului frigorific și al circuitului hidraulic.

  SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ

  Schimbător de căldură din oţel inoxidabil AISI 304, placat cu oţel inoxidabil, acoperit cu spumă elastomerică flexibilă cu celule închise negre.

  Schimbător de 9 mm grosime, conductivitate termică (λ) ≤0,036 W / mK (cu aer + 20 ° C). Un comutator de debit montat pe partea de apă garantează fluxul de apă și împiedică formarea gheţii în interior. Schimbătoarele pot fi echipate cu rezistenţă electrică antigel (accesoriu opţional KA).

  CONDENSATOR

  Schimbătoarele de aer sunt realizate din ţevi de cupru și aripioare din aluminiu.

  Tuburile sunt expandate mecanic în aripioarele din aluminiu pentru a crește factorul de transfer de căldură. Geometria acestor schimbătoare permite o valoare scăzută a căderilor de presiune pe partea aerului și, prin urmare, posibilitatea utilizării ventilatoarelor la viteză redusă (cu reducerea implicită a nivelului de zgomot al unității). Condensatoarele pot avea tratamente de suprafață la cerere pentru a permite o rezistență mai mare la coroziune.

  VENTILATOARE

  Ventilatorul este de tip axial cu lamele cu profil aerodinamic.

  Echilibrat static și dinamic este furnizat complet cu grilă de protecție pentru aspirația și refularea aerului cu profil dublu evazat, special modelat pentru a crește eficiența și a reduce zgomotul. Motorul electric utilizat este modulat de un motor EC fără perii, cuplat direct și echipat cu protecție termică integrată. Motorul are un grad de protecție IP 54 conform CEI EN 60529.

  CIRCUIT FRIGORIFIC

  Circuitul frigorific este realizat cu ţevi de cupru, brazate și asamblate în fabrică în conformitate cu EN 13134.

  Componentele prezente sunt:

  • Filtru deshidrator cu sită moleculară 100%;

  • Robinet de închidere pe linia de lichid;

  • Indicator de lichid și umiditate;

  • Supapă de expansiune electronică;

  • Presostat de siguranţă la presiune înaltă și joasă;

  • Traductoare de presiune înaltă și joasă;

  • Receptor și separator de lichid;

  Fiecare unitate este testată sub presiune pentru a se verifica eventualele pierderi și este complet încărcată cu cantitatea optimă de agent frigorific.

  TABLOU ELECTRIC ȘI DE CONTROL

  Fabricat conform cu IEC 60335-2-40. Secțiunea de alimentare electrică conține:

  • Transformator izolat pentru alimentarea dispozitivelor de control;

  • Siguranţe de protecţie termică pentru driverele compresoarelor, ventilatorelor EC și pompei;

  • Drivere pentru modularea controlului compresorului;

  • Releu de control al secvenţei de fază;

  • Releu de control al secvenţei de fază cu calibrare de inversare a tensiunii minime / maxime (opţional);

  • Ventilaţie termostatică în interiorul tabloului electric;

  Secțiunea de control include:

  • Interfaţă cu afișaj alfanumeric;

  • Funcţia de vizualizare pentru valorile setate, intrările analogice, codurile de eroare, jurnalul de alarmă și indexul parametrilor;

  • Butoane de pornire / oprire și resetare alarmă;

  • Combinaţii de butoane pentru forţarea decongelării și pentru forţarea pompei la putere maximă;

  • Gestionarea pornirii unităţii din sursă locală sau la distanţă;

  • Conectivitate opțională sistem BMS  (Modbus / BACnet / Knx / Lonworks).