Pompe de caldura R290 6-18 kW

Pompe de căldură Inverter cu refrigerant R290

Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 6 kW și 18 kW

Avantaje:

1️⃣ Apă caldă la +75 °C.
2️⃣ SCOP coeficient energetic sezonier până la 5,2.
3️⃣ Compresor Twin Rotary DC Inverter cu refrigerant R290.
4️⃣ Clasă de eficiență energetică A+++ (chiar și pentru apa caldă +65 °C).
5️⃣ Funcții de Răcire și Producție de apă caldă menajeră în standard.

Accesorii standard incluse:

✓ panou de comandă de perete cu fir și afișaj digital.
✓ degazor.

Accesorii opționale disponibile:

✓ kit-uri anti îngheț pentru protecție schimbător de căldură și evacuare rapidă condens (KA).
✓ vane anti îngheț pentru protecție instalație (EXOGEL).

pompa de caldura 0109-0115

Cea mai completă gamă de pe piață!

Pompe de caldura R290 6-18 kW: 5 modele disponibile cu puteri de încălzire de 6 - 9 - 12 - 15 - 18 KW. Modelele 6 - 9 kW funcționează cu alimentare monofazată. Modelele 12 - 15 - 18 kW funcționează cu alimentare trifazată. Toată gama beneficiază de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R290 cu performanțe îmbunătățite, pompă de circulație Inverter și de motoare Inverter pentru ventilatoarele axiale.

R290 refrigerant = propan

Gazul frigorific R290 este cunoscut pentru proprietățile sale termodinamice excelente atât în pompele de căldură, cât și în unitățile frigorifice. Avantajele acestui fluid sunt cunoscute și apreciate de industria frigorifică încă de la începutul anilor 1930. Ulterior, industria chimică a pus la dispoziție și alți compuși care l-au lăsat la marginea sectorului în favoarea agenților frigorifici stabili, neinflamabili, dar cu GWP sau ODP ridicat.
Atenția din ce în ce mai mare acordată impactului asupra mediului a favorizat investiții în cercetare și dezvoltare care vizează optimizarea gazelor frigorifice naturale cu GWP scăzut și în domeniul aerului condiționat civil și industrial.

Certificările produselor MAXA Italia

certificari MAXA

PERFORMANȚE TEHNICE IREPROȘABILE!

Noua generație de pompe de căldură care utilizează acest refrigerant face posibilă atingerea unor obiective foarte importante în sector:
• GWP (Potențial de încălzire globală) = 3.
• Eficiență energetică crescută până la + 10%.
• Temperatura apei > 75 °C.
• Conforme cu reducerea treptată a agenților frigorifici prevăzut de Regulamentul European F-Gas.

Ideale pentru a fi instalate în orice tip de proiect rezidențial

Mulțumită performanțelor energetice ridicate, mai ales în modul de Încălzire, noua gamă i-290 poate oferi confort termic în orice tip de proiect. Mai ales în proiectele existente. Unde nu se pot efectua modificări ale instalației de încălzire. i-290 excelează atunci când lucrează cu radiatoare. Asta deoarece poate asigura apă caldă la +75 °C. Si poate oferi apă caldă de aprox. 60 °C chiar și la temperaturi exterioare de -20 °C.

MAXA EMOZIONE!

Descoperă emoția din spatele fiecărui produs MAXA! O călătorie ghidată de preocuparea pentru mediul înconjurător, calitatea și tehnologia Made in Italy, împreună cu pasiunea pe care o investim în fiecare detaliu.

Eficiență energetică ridicată, chiar și cu apă caldă la 65 °C!

Clasa de eficiență energetică a noii game i-290 este A+++ pentru agent termic +65 °C (model 0109).
COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA i-290 ajunge aproape de 6.0 (5.97 model 0112). Calculul realizat conform normativ UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aer exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aer exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură MAXA se apropie de 5.0 (4.9 model 0115).

Toate detaliile tehnice, limitele de funcționare și performanțele energetice ale pompelor de căldură cu refrigerant R290 din gama MAXA i-290 le găsiți în buletinele tehnice de mai sus.

Prețurile noilor pompe de căldură i-290 le găsiți accesând link-ul PREȚURI.

Unități interioare cu module hidraulice complete

Noile unități interioare HYDROFULL completează gama de pompe de căldură i-290 sau i-32V5. HYDROFULL sunt disponibile pentru modele de până la 12 kW. 5 tipuri de unități interioare pentru orice nevoie. Ideale pentru blocuri unde se solicită pompe de căldură compacte pentru fiecare apartament. Varianta HYDROFULL C are doar 350 mm adâncime.
Unitatea interioară HYDROFULL este un modul hidraulic complet. Poate fi livrat cu: boiler cu serpentină mărită de 150 sau 200 li, vas de acumulare în ``4 puncte`` 20 de li, vană cu 3 căi de deviație pentru ACM, vas de expansiune 6 li, vană de amestec cu termostat, etc.

Apă caldă la +75 °C!

Apa caldă menajeră la 75 ˚C (sau chiar 58 ˚C pentru temperaturi exterioare de -20 °C) pe tot parcursul anului. Apa caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate livrate de noua gama i-290 care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

CERTIFICARE EUROVENT

Toate pompele de căldură din gama i-290 sunt fabricate în Arcole, Italia. Ele sunt conforme cu cele mai înalte standarde de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA. În felul acesta puteți avea certitudinea performanțelor și a consumurilor de energie electrică ale echipamentelor MAXA. În același timp veți beneficia și de siguranța și notorietatea unor produse de înaltă calitate fabricate dupa cele mai riguroase standarde europene.

Performanțele certificate Eurovent ale produselor MAXA fabricate în Italia le puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter. Ele vin instalate din fabrică în standardul oricărei unități. Compresoare Twin Rotary DC Inverter cu refrigerant R290 si reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră. Pompă de recirculare Inverter și motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur că pompa de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factură de energie electrică mult mai scăzută.

Diferiți, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriului GI puteți controla din panoul de comandă al pompei de căldură chiar și următoarele funcții: gestionarea rapidă a unei alte surse de încălzire pentru apă caldă menajeră, managementul vanei de amestec a instalației în modurile răcire/încălzire precum și managementul integrării încălzirii solare sau a celei termice livrată de un cazan pe lemne/peleți sau centrala termică.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  pompa de caldura i-290_laterala

  Cauți și ventiloconvectoare pentru proiectul tău?

  Ți-am pregătit mai jos câteva link-uri către cele mai populare modele din portofoliul de produse MAXA

  Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

  Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

  Cele mai subțiri ventiloconvectoare din lume. Lățime de numai 12 cm. Modele de perete, de pardoseală, de baie sau de tavan aparente. Panou frontal decorativ din sticlă securizată. Panou radiant pentru încălzire. Motoare DC cu nivel min. de zgomot. Control prin Internet Wi-Fi sau prin sisteme BMS.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

  Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

  Ventiloconvector de tavan tip casetă cu refulare pe 4 direcții, sistem 2 sau 4 țevi, motoare EC. Panou decorativ, pompă de condens și telecomandă incluse. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

  Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

  Ventiloconvector de tavan necarcasat cu aspirație posterioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă de perete mecanice sau cu display, modul BMS, rezistențe electrice, plenumuri.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

  Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

  Ventiloconvector carcasat de pardoseală cu aspirație inferioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă încorporate mecanice sau cu display, modul BMS, rezistente electrice.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

  Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

  Ventiloconvector mural pentru instalare aparentă pe perete, sistem 2 țevi, cu motor EC. Vana cu 3 căi și telecomanda cu infrarosu incluse.
  Accessorii opționale disponibile: panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!
  Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

  Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

  Ventiloconvector necarcasat cu disponibil de presiune mare, sistem 2 sau 4 țevi, panouri sandwich simple sau duble, motoare asincron sau EC, posibilitate de conectare la sisteme BMS. Capacități de răcire și încălzire 6 kW - 150 kW. Disponibile in 36 de configurații. Debite de până la 12.000 m3/h. Accessorii opționale disponibile: cameră de amestec pentru aport de aer proaspat, kit pentru instalare la exterior, vane cu 2 sau 3 căi si servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

  Află mai multe!

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA POMPE DE CĂLDURĂ i-290

  CARATERISTICI CONSTRUCTIVE

  LOGICĂ ȘI CONTROL

  ELECTRONICĂ V415

  • Toate unitățile funcționează în trei moduri diferite: încălzire, răcire și apă caldă menajeră. Există programe specifice care sporesc performantele in toate condițiile. Chiar și funcționarea pompei în funcție de curba de temperatura exterioară.

  FUNCȚII

  • Modelele i-290 sunt capabile să controleze vane de amestec, de deviație și pompe de circulație adiționale, inclusiv sistemul solar termic. Chiar și eventuala integrare cu surse externe de căldură. Precum și integrarea cu sisteme externe Home Building automation sau Domotic. Pentru seria i-290 afișajul nu este instalat dar unitățile sunt controlabile prin sistemul i-CR.

  CASCADARE

  Accesoriul Hi-TV415 este, de asemenea, disponibil sub formă de comandă la distanță cu fir poate fi accesată direct din orice browser (conexiune la o rețea existentă cu cablu ethernet). Pentru control în cascadă de ână la max. 7 pompe de căldură.

  • Protocol Modbus RS485 (accesoriu CM).