Chillere Inverter R32 21-32 KW

Chillere Inverter R32 21-32 kW

Capacități de răcire 21-26-28-32 kW

1️⃣ Chillere Inverter R32 21-32 kW

2️⃣ Compresoare scroll DC Inverter cu refrigerant R32

3️⃣ Fabricate în Italia sub certificare Eurovent

4️⃣ Dimensiuni compacte cu refulare orizontală a jetului de aer

5️⃣ 3D INVERTER în standard: Compresoare Inverter R32, pompă de recirculare cu modulație și ventilatoare axiale cu motoare EC.

6️⃣ Funcționare în mod răcire până la temperaturi exterioare -15 °C.

 

Accesorii opționale disponibile:

 

✓ Disponibilitate pentru control de la distanță si monitorizare și intervenție service prin Internet.

✓ Versiuni de joasă temperatură cu funcționare apă + etilen glicol până la -8 °C. Ideale pentru proiecte de răcire de proces, refrigerare sau procese tehnologice.

✓ Versiuni cu recuperare parțială de căldură. 20% din căldura disipată de compresoare atunci când unitatea merge în mod răcire poate fi transferată pentru a încălzi o piscină sau apa dintr-un boiler.

✓ Tratamente anticorozive.

✓ Integrare cu toate sistemele BMS.

✓ Module de protecție termică, electrică și mecanică.

Chiller Inverter R32 21-32 kW

UȘOR DE INSTALAT ȘI DE ÎNTREȚINUT

Mulțumită construcției eficiente cu refulare a jetului de aer pe orizontală și cu acces la partea electrică în zona de sus a chiller-ului putem instala noile modele în spații reduse cu acces limitat. În acest fel accesul la un sistem cu chiller se deschide și proiectelor atipice.
Timpul necesar instalării se reduce considerabil, implicit și costurile de instalare.
Mentenanța și service-ul se realizează facil cu ajutorul separării componentelor hidraulice de cele electrice.

UNITĂȚI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm înălțime), chillerele Inverter MAXA i-32V5C se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.
Unitățile sunt special gândite pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri și de producție.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

SEER (coeficientul de performanță sezonieră în modul răcire) pentru gama de chillere Inverter R32 21-32 KW obținut de chillerele Inverter MAXA i-32V5C cu noul refrigerant R32 depășește 5.1. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT coeficientul de performanță E.E.R. atinge 3.25 (model 0121). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 35 ˚C si temperatura apă tur/retur 7/12 ˚C.

Performanțele certificate Eurovent ale produselor MAXA fabricate în Italia le puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din casa ta. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocați și in cloud, 7TOUCH selectează cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controlând temperatura și umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inch cu o interfață simplă și intuitivă pentru controlul termo reglării din fiecare cameră. Puteți controla modurile de răcire și încălzire, apa caldă menajeră, ventilația, eficiența energetică, datele din cloud pentru una sau mai multe pompe de căldură.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ ȘI COMPONENTE DE CALITATE

Noile chillere Inverter R32 21-32 KW din gama i-32V5C au încorporate ultimele tehnologii din domeniu și componente de top. Fie că vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulație cu turație variabilă EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveți certitudinea și siguranța alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil și cu anduranță mare. Mai mult, întreaga gamă de chillere este certificată EUROVENT pentru un plus de încredere și de garanție asupra performanțelor și a eficiențelor energetice.

Fără zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de liniste si sa concentrati asupra activitatilor cotidiene!

Noul standard În industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice din gama de chillere Inverter R32 21-32 KW MIDI beneficieaza de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica in standardul oricarei unitati: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 si reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de racire, pompa de recirculare Inverter si motoare EC Inverter pentru ventilatoarele axiale. Astfel poti fi sigur ca chillerul MAXA va “modula continuu”, adica va functiona numai cand si cat este nevoie, iar asta inseamna o factura de energie electrica mult mai scazuta.

Prețurile chillerelor cu compresoare Inverter cu refrigerant R32 le găsiți accesând link-ul PREȚURI.

Aplicație MY MAXA pentru control de pe telefonul mobil

Toată gama de chillere Inverter R32 21-32 KW MAXA este compatibilă cu aplicația MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transformă smartphone-ul dvs. în controller-ul casei dumneavoastră. Prin aplicația My MAXA puteți seta temperatura camerelor, puteți seta un program de funcționare personalizat, puteți porni, opri sau gestiona pompa de căldura MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

APĂ CALDĂ GRATUITĂ PE TIMP DE VARĂ

Versiunile de chillere MAXA i-32V5C/DS cu recuperator parțial de căldura pot asigura necesarul de apă caldă menajeră GRATUIT atunci cand chillerul funcționeza în mod Răcire. Căldura disipată de compresor atunci când asigură răcirea unui imobil este recuperată în proporție de până la 20% din capacitatea totală de răcire a unitatii și este transferată către boiler. În felul acesta aveți confort termic pe timpul verii și în același timp și apă caldă menajeră produsă și stocată făra niciun cost suplimentar.

Detaliile care fac diferența la îndemâna dumneavoastră. Prin touch screen

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din casă chillerul dumneavoastră. Cu funcția de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) acesta va permite să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul optional Hi-T permite controlul a până la 7 chillere Inverter R32 21-32 KW, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comandă centralizat de ultima generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar și un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Ai nevoie de mai multe informații?

subtitle

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA CHILLERE INVERTER i-32V5C

  COMPRESOARE

  Compresorul invertor de curent continuu este de tip rotativ ermetic.

  Proiectat expres pentru funcționarea cu R32, echipat cu protecție termică și montat pe amortizoare de vibrații din cauciuc. Această componentă este instalată într-un compartiment separat de fluxul de aer pentru a reduce zgomotul și este prevăzută cu rezistență de carter pentru a evita diluarea uleiului de agent frigorific, asigurând lubrifierea corectă și reducând uzura părților mobile. Inspecția compresorului este posibilă prin îndepărtarea panourilor laterale și frontale ale unității, permițând întreținerea cu unitatea în funcțiune.

  SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ

  Schimbător de căldură cu plăci brazate din oțel inoxidabil AISI 304.

  Acoperit cu spumă elastomerică cu celule închise flexibile negre; grosime 9 mm, conductivitate termică (λ) ≤0,036 W / mK (cu aer + 20 °C). Un comutator de debit instalat pe partea de apă asigură prezența debitului de apă evitând, împreună cu sonda de protecție, formarea de gheață. Rezistenta electrică opțională (accesoriu opțional KA).

  STRUCTURĂ

  Structură adecvată pentru instalarea în exterior.

  Structură realizată din profile groase din tablă de oțel zincat vopsit la cald cu pulbere de poliester, culoare RAL 7035, rezistentă la agenți atmosferici. Panourile detașabile permit întreținerea în interiorul circuitului frigorific și al circuitului hidraulic.

  CONDENSATOR

  Fabricat în întregime din aluminiu cu tehnologie cu microcanale.

  Noul model de condensator reduce semnificativ atât căderile de presiune pe partea aerului, cât și încărcătura de agent frigorific, asigurând în același timp o capacitate de schimb mai mare cu aceeași suprafață frontală în comparație cu schimbătoarele tradiționale și o încărcare mai mică de agent frigorific. Pot avea tratamente de suprafață la cerere pentru a permite o rezistență mai mare la coroziune.

  VENTILATOARE

  Ventilator de tip axial cu lamele cu profil aerodinamic.

  Echilibrate static și dinamic, furnizate cu grilă de protecție cu admisie și ieșire a aerului cu profil dublu evazat, special modelate pentru a crește eficiența și a reduce zgomotul. Motor electric utilizat controlat prin modulație cu motor EC fără perii, cuplat direct și echipat cu protecție termică integrată, grad de protecție IP 54 conform CEI EN 60529.

  CIRCUIT FRIGORIFIC

  Circuitul frigorific este realizat cu țevi de cupru, brazate și asamblate în fabrică în conformitate cu EN 13134.

  Componentele prezente sunt:

  • Filtru deshidrator cu sită moleculară 100%;

  • Robinet de închidere pe linia de lichid;

  • Indicator de lichid și umiditate;

  • Supapă de expansiune electronică;

  • Racorduri pentru încărcare;

  • Presostate de siguranță la presiune înaltă;

  • Traductoare de înaltă și joasă presiune.

  • Conducte de aspirație izolate termic cu spumă elastomerică flexibilă cu celule închise.

  Fiecare unitate este testată la presiune pentru a verifica dacă există scurgeri și este livrată complet cu încărcătura de agent frigorific optimizată pentru funcționare.

  TABLOU ELECTRIC ȘI DE CONTROL

  Tabloul electric este complet construit și cablat în conformitate cu IEC 60335-2-40.

  Secțiunea de alimentare include:

  • Transformator izolat pentru alimentarea comenzii;

  • Siguranțe de protecție termică pentru driverul compresorului și al ventilatorul EC;

  • Comutator automat pentru protecția compresorului (opțional);

  • Releu de control al fazelor;

  • Releu de control al secvenței de fază cu calibrarea inversării tensiunii minime / maxime (opțional); Aerisire termostată în interiorul tabloului electric. Modul GI – managementul instalației. (opțional sau pentru versiunile care necesită acest lucru) Sectiunea de control include:

  • Panou de comanda cu asisaj alfanumeric;

  • Vizualizarea functiilor pentru valorile setate, intrari analogice, coduri de eori, informatii despre alarme si index cu parametri;

  • Taste pentru pornit/oprit si resetare de alarme;

  • Combinatii de taste pentru fortarea dezghetului si setarea pompei de circulatie la turatie maxima;

  • Gestiune locala unitate sau de la distanta;

  • Predispozitie conectivitate ModBus (optional);

  • Conectivitate BMS prin convertor serial (predispozitie conectare BMS prin ModBus/Bacnet/Knx/Lonworks (optional);

  COMPONENTE STANDARD

  Componetele standard livrate în gama de chillere i-32V5C sunt următoarele:

  • Pompa de circulatie electronica

  • Valva electronica – EEV

  • Indicator de lichid

  • Vana de siguranta circuit hidraulic

  • Robinet de golire

  • Fluxostat (semnalizare prezenta flux)

  • Contact uscat pentru control la distanta on/off • Set point dinamic

  • Releu trifazat pentru monitorizare lipsei sau inversarea fazelor

  • Regulator de viteza ventilator (ventilatoare ECM)

  • Dublu set point