Servicii

ÎN CÂTEVA CUVINTE

Despre NOI

MAXA are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea și producerea de echipamente înalt tehnologizate pentru confortul termic al caselor și imobilelor comerciale din întreaga lume.

Suntem prezenți în 34 de țări, cu o gama completă de produse de înaltă calitate ce reușesc să satisfacă chiar și cele mai pretențioase standarde.

Investim permanent în dezvoltare și inovație tehnologică, deținem una dintre cele mai complete game de produse și suntem lideri în domeniul producției de pompe de căldură aer-apă Made in Italy.

Consultanță

Fiecare proiect este unic.

Uneori alegerea echipamentelor nu este realizată ținând cont de sfatul specialiștilor și acest lucru conduce, ulterior, către schimbări și reparații costisitoare.

Ne dorim ca la finalul proiectului să fiți pe deplin multumiți de alegerea făcută și vă recomandăm analizarea detaliată a variantelor disponibile împreună cu unul dintre specialiștii noștri.

Vrei să beneficiezi de consultanță gratuită? Contactează-ne folosind formularul din josul paginii și vom intra imediat în legatură cu dumneavoastră pentru a vă oferi ajutorul nostru.

Proiectare

Performanța instalațiilor este dată de atenția la detalii și buna comunicare dintre specialiști pentru a găsi cea mai bună variantă de proiect.

Colaborăm zilnic cu ingineri proiectanți experimentați ce vă pot realiza proiecte tehnice de execuție pentru instalații termice, instalații de răcire, sisteme de încălzire în pardoseală, ventilații, etc.

Transport

Echipamentele noastre produse în Italia sunt transportate în condiții de siguranță maximă până la ușa dumneavoastră.

Fie că vorbim despre produse ce sunt livrate din stocul din România sau direct de la fabrica din Italia.

Programarea transportului și recepția acestuia se va face de comun acord cu dumneavoastră.

Instalare

Pentru a vă putea bucura o perioada îndelungată de o funcționare optimă a echipamentelor noastre este necesară o instalare calificată.

Partenerii noștri, autorizați și instruiți permanent, vă pot ajuta cu instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor MAXA.

Mentenanță

Up-to-date 24/7

Echipa noastră de ingineri beneficiază de stagii de instruire regulate la fabrică, se fac simulări de erori cu produsele noastre pentru a putea identifica posibile probleme în exploatare și cunoaștem foarte bine produsele pentru a putea soluționa rapid orice eventuala problemă. Datele noastre de contact sunt aici.

 

„Suntem motivați să facem lucrurile din ce în ce mai bine. Această motivație continuă a condus la realizări majore care duc la economii de energie de până la 70%. Suntem convinși că vom contribui la crearea unui mediu mai curat pentru generațiile următoare. Protejăm natura, pădurile și calitatea aerului.”

Simone Ferroli – MAXA Air Conditioning Italia

AI NEVOIE DE O MÂNĂ DE AJUTOR ÎN PROIECTUL TĂU?

Suntem alături de tine. Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri.