Chillere si pompe de caldura clasa A/A++ 106-349 kW

Chillere și pompe de căldură reversibile on/off cu clasă de eficiență energetică A/A++

Capacități de încălzire și răcire cuprinse între 102 kW și 349 kW

1️⃣ Chillere și pompe de căldură răcite cu aer cu ventilatoare axiale cu motoare EC (opționale pentru versiunea pompă de căldură).
2️⃣ Compresoare scroll COPELAND cu refrigerant ecologic R410A.
3️⃣ Fabricate în Italia sub certificare EUROVENT.

 

Accesorii opționale disponibile:

 

✓ Module hidraulice compuse din vas de acumulare si pompă simplă sau dublă cu disponibil de presiune mediu și mare.

✓ Funcționare în mod răcire până la temperaturi exterioare -20 °C. Funcție standard pentru modelele numai răcire.

✓ Funcționare în mod încălzire până la temperaturi exterioare -10 °C

✓ Disponibilitate pentru control de la distanță si monitorizare și intervenție service prin Internet.

✓ Versiuni de joasă temperatură cu funcționare apă + etilen glicol până la -8 °C. Ideale pentru proiecte de răcire de proces, refrigerare sau procese tehnologice.

✓ Versiuni de tubulatură cu ventilatoare cu presiune mărită pentru instalare în spații compacte.

✓ Versiuni cu recuperare parțială de căldură. 20% din căldura disipată de compresoare atunci când unitatea merge în mod răcire poate fi transferată pentru a încălzi o piscină sau apa dintr-un boiler.

✓ Tratamente anticorozive.

✓ Integrare cu toate sistemele BMS.

✓ Module de protecție termică, electrică și mecanică.

 

Prețurile produselor le poți găsi accesând link-ul: PREȚURI MAXA.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ MAXIMĂ A++, DEMNĂ DE INVIDIAT!

SEER (coeficientul de performanță sezonier în modul răcire) obținut de chillerele MAXA din gamele HWA1-A si HWA1-A/H depășește 4.7. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 35 ˚C și temperatură apă tur 7 ˚C, coeficientul de performanță EER al chillerelor MAXA atinge 3.2.
În modul de încălzire noua gama HWA1-A/H poate atinge coeficienți de performanță sezonieri SCOP de 4.0.
CLASĂ DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ A++!!!

CERTIFICARE EUROVENT

Toate echipamentele de răcire de tip chiller sau pompă de căldură reversibilă din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt conforme cu cele mai înalte standarde de certificare din domeniu, EUROVENT CERTITA. În felul acesta puteți avea certitudinea performanțelor și a consumurilor de energie electrică ale echipamentelor MAXA. În același timp veți beneficia și de siguranța și notorietatea unor produse de înaltă calitate fabricate dupa cele mai riguroase standarde europene.

Performanțele certificate Eurovent ale produselor MAXA fabricate în Italia le puteți găsi accesând link-ul: Certificări Eurovent produse MAXA Italia

O SOLUȚIE PENTRU FIECARE NEVOIE

Din fericire cu toții suntem diferiți și avem nevoi diferite. Indiferent de nevoile dumneavoastră putem oferi soluții personalizate. Fie că este vorba de un sistem cu recuperare parțială de căldură, de un sistem care să livreze apa cu temperaturi negative sau aveți nevoie de un echipament care să ofere răcire în cadrul unui proces de răcire tehnologică noi avem soluția potrivită. Gama HWA1-A este cea mai personalizabilă și oferă cele mai multe opțiuni.

chiller

Chillere clasa A 106 - 349 kW HWA1-A

chiller

Pompe de caldura clasa A/A++ HWA1-A/H

MODULE HIDRAULICE INCLUSE

Indiferent de capacitatea de răcire sau încălzire solicitată gama HWA1-A dispune de toate tipurile de module hidraulice montate în fabrică în interiorul chillerului: vase de acumulare izolate, pompe simple sau duble de joasă sau de înaltă presiune.

MADE IN ITALY!

Toate echipamentele de răcire de tip chiller sau pompă de caldură reversibilă din gama HWA1-A sau HWA1-A/H sunt produse în noua noastră linie de producție din cadrul fabricii din Arcole, VR, Italia.

MONITORIZARE NON STOP

Noile tipuri de echipamente de climatizare MAXA din care face parte și gama HWA1-A beneficiază de posibilitatea monitorizării non stop a unității de către inginerii noștri. De asemenea inginerii noștri pot interveni asupra unității pentru intervenții rapide si facile fără niciun efort din partea dumneavoastră.

DETALIILE CARE FAC DIFERENȚA LA ÎNDEMÂNA DUMNEAVOASTRĂ. PRIN TOUCH SCREEN SAU PRIN INTERNET.

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din interiorul clădirii chillerul dumneavoastră. Cu funcție de programare cu termostat si higrostat (funcționare normală sau eco) acesta va permite să setați modurile de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 7 chillere, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comanda centralizat de ultima generație cu touch screen.

FĂRĂ ZGOMOT ASURZITOR

Nivelul redus de zgomot este o calitate a chillerelor MAXA cu care ne laudăm.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar și a celor din jur. Tocmai de aceea am introdus în noua gamă ventilatoare axiale fără perii care ajută la reducerea nivelului de zgomot și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a vă putea ajuta să vă bucurați de liniște și să vă concentrați asupra activităților cotidiene!

MAXA TREND ȘI MAXA DAS

SCADA (sistem de control, monitorizare și colectare date) este nucleul de bază al sistemului MAXA DAS: este un software PC cu licență asociată care înregistrează în timp real toate datele și parametrii unității sau a instalației și le trimite către calculator.
DAS este ochiul care supraveghează tot ceea ce se întâmplă în cadrul sistemului nostru: afișează toate procesele în desfășurare prin grafice configurabile și personalizabile pe mai multe nivele.

Cauți și ventiloconvectoare pentru proiectul tău?

Ți-am pregătit mai jos câteva link-uri către cele mai populare modele din portofoliul de produse MAXA

Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

Ventiloconvectoare Premium 12 cm lățime

Cele mai subțiri ventiloconvectoare din lume. Lățime de numai 12 cm. Modele de perete, de pardoseală, de baie sau de tavan aparente. Panou frontal decorativ din sticlă securizată. Panou radiant pentru încălzire. Motoare DC cu nivel min. de zgomot. Control prin Internet Wi-Fi sau prin sisteme BMS.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

Ventiloconvectoare tip casetă cu refulare 360°

Ventiloconvector de tavan tip casetă cu refulare pe 4 direcții, sistem 2 sau 4 țevi, motoare EC. Panou decorativ, pompă de condens și telecomandă incluse. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

Ventiloconvectoare necarcasate pentru tubulatură

Ventiloconvector de tavan necarcasat cu aspirație posterioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă de perete mecanice sau cu display, modul BMS, rezistențe electrice, plenumuri.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

Ventiloconvectoare carcasate de pardoseală

Ventiloconvector carcasat de pardoseală cu aspirație inferioară sau frontală, sistem 2 sau 4 țevi, motoare asincron sau EC. Accesorii opționale disponibile: vane cu 2 sau 3 căi și servomotoare on/off tip „plug&play”, panouri de comandă încorporate mecanice sau cu display, modul BMS, rezistente electrice.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

Ventiloconvectoare murale pentru instalare pe perete

Ventiloconvector mural pentru instalare aparentă pe perete, sistem 2 țevi, cu motor EC. Vana cu 3 căi și telecomanda cu infrarosu incluse.
Accessorii opționale disponibile: panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!
Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

Ventiloconvectoare necarcasate cu presiune medie si mare

Ventiloconvector necarcasat cu disponibil de presiune mare, sistem 2 sau 4 țevi, panouri sandwich simple sau duble, motoare asincron sau EC, posibilitate de conectare la sisteme BMS. Capacități de răcire și încălzire 6 kW - 150 kW. Disponibile in 36 de configurații. Debite de până la 12.000 m3/h. Accessorii opționale disponibile: cameră de amestec pentru aport de aer proaspat, kit pentru instalare la exterior, vane cu 2 sau 3 căi si servomotoare on/off tip „plug&play”, panou de comandă centralizat sau individual de perete cu display.

Află mai multe!

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.

  ELEMENTE STRUCTURALE GAMA CHILLERE ȘI POMPE DE CĂLDURĂ HWA1-A HWA1-A/H

  COMPRESOARE

  Compresoarele sunt de tip Ermetic scroll cu protecție termică internă.

  Compresorul este izolat de structură prin interpunerea de suporți speciali de cauciuc. Spirala mobilă este controlată de un motor electric de 2 poli (2900 rpm) răcit de refrigerantul aspirat, pornirea fiind directa. Toate compresoarele sunt completate cu ulei din poliester, speciale pentru functionare cu refrigerant R410A.O rezistenta electrica pozitionata pe carter porneste automat atunci cand echipamentul este oprit pentru a impiedica amestecarea uleiului in lichidul de racire. Controlul capacităţii de răcire se realizează prin intermediul unor trepte de control al capacităţii egale cu numărul de compresoare instalate în unitate. Pentru unitatile montate in cascada exista o linie de egalizare a uleiului cu indicator.

  EVAPORATOR

  Schimbatorul de caldură este realizat din placi de otel inoxidabil AISI304 brazat-sudate.

  Schimbătorul este izolat cu spuma elastomerica flexibila (FEF) neagra, lipit cu un strat de spumă reticulată de 3 mm din PE și o peliculă PE pentru finisare exterioară în culoarea aluminiului; grosime totală 6 + 3 mm, conductivitate termică(λ)≤0,034W/mK. Un presostat diferential montat pe partea de apa protejează debitul și împiedica formarea gheţii în interiorul vaporizatorului. Presiunea maximă de funcţionare a vaporizatorului: 15 bari pe partea de apă și 45 bari pe partea de agent frigorific.

  STRUCTURĂ

  Structura adecvata pentru instalare la exterior, realizata din profile de otel galvanizat la cald si vopsita cu pulberi de poliesteri RAL7035 rezistenti la agentii atmosferici.

  CONDENSATOR

  Condensator cu aripioare, realizat din țevi de cupru dispuse în rânduri eșalonate și extinse mecanic pentru o mai bună aderență la aripioare.

  Aripioarele sunt fabricate din aluminiu cu o suprafață ondulată specială, stabilesc o distanță adecvată pentru a asigura o eficiență maximă a schimbului de căldură. O alimentare adecvată cu lichid a supapei de expansiune este asigurată de circuitul de subrăcire. Fiecare schimbător de căldură cu aripioare este răcit direct de fluxul de aer al ventilatoarelor sale specifice.

  VENTILATOARE

  Sistem de ventilatie compus din ventilatoare electrice axiale cu diametru de 800 mm, indice de protectie IP54, cu rotor extern si elice din aluminiu de inalta eficienta cu profil winglet (eventual protejate cu material plastic).

  Ventilatoarele sunt montate in carcase aerodinamice cu grila de protectie. Motor electric de tip Brushless cu control electronic si protectie termica incorporata. Reglaj continuu al vitezei de rotatie a ventilatoarelor.

  CIRCUIT FRIGORIFIC

  Unul sau două circuite frigorifice independente din cupru, brazate și asamblate în fabrică, completate cu:

  • Filtru deshidrator solid antiacid cu conexiune pentru încărcare rapidă;

  • Indicator de lichid și umiditate;

  • Valva selenoida

  • Traductor de presiune joasă și înaltă;

  • Supapă de expansiune electronică;

  • Supape anti-retur;

  • Supapă de inversare a ciclului cu 4 căi;

  • Receptor lichid + separator lichid;

  • Comutator de siguranță la presiune înaltă și joasă;

  • Supapă de siguranță pentru presiune înaltă și joasă;

  • Robinet de închidere pe linia de lichid;

  • Robineti pentru incarcare;

   

  Țeava de aspirație este izolată termic cu material izolator elastomer cu celule închise foarte flexibil pe bază de cauciuc EPDM. Fiecare circuit frigorific a fost testat sub presiune pentru a verifica dacă există scurgeri și a fost livrat complet cu agent frigorific.

  TABLOU ELECTRIC

  Fabricat si cablat in conformitate cu normativul EN 60204. Tabloul electric de forta contine:

  • Intrerupător general de blocare a ușii, cu bare pentru alimentarea cu energie electrică principală (400Vac/3ph/50Hz);

  • Transformator izolator pentru circuitul auxiliar de alimentare (400Vac / 230Vac-12 Vac);

  • Sigurante fuzibile pentru protectie compresoare si ventilatoare

  • Contactor cu protecție termică pentru controlul compresorului; Releu de control de fază cu calibrare de intervenție de tensiune minimă / maximă

  • Ventilație termostată în interiorul tabloului electric Sectiunea de control contine:

  • Interfata terminala cu display alfanumeric;

  • Functii de afisare a setarilor, a intrărilor analogice, a codurilor de erori, istoricul alarmelor și a indexului de parametri;

  • Protectie anti inghet apa pentru pompa de circulatie

  • Taste pentru pornire/oprire si resetare alarme;

  • Combinatie de taste pentru fortarea degivrarii si pentru turarea pompei de circulatie la maximum (rpm), daca este prezenta

  • Gestionare locala/la distanta a pornirii/opririi unitatii.

  • Iesire digitala pentru control ON/OFF

  • Iesire analogica pentru activarea senzorului de temperatura sistem

  • Iesire digitala pentru activare set point dublu

  • Iesire digitala pentru activare moduri de functionare Vara/Iarna

  • Predispozitie sistem BMS (modbus/Bacnet/Knx/Lonworks)

  • Termoreglaj si temporizare compresoare;

  • Reglarea vitezei ventilatoarelor in evaporare/condensare;

  • Gestiune set point dublu.