Pompe de caldura monobloc R32 40-67 kW

USOR DE INSTALAT SI DE INTRETINUT

Cea mai completa gama de pompe de caldura aer-apa din gama MAXA. Multumita constructiei compacte si a integrarii componentelor hidraulice in interiorul pompei de caldura nu veti mai avea nevoie de o camera tehnica. Pompele simple sau duble de circulatie, fie ca este vorba de modele AC cu Inverter sau EC, impreuna cu vasul de stocare vin montate din fabrica in interiorul pompei de caldura. Timpul necesar instalarii se reduce considerabil, implicit si costurile de instalare.

UNITATI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorita dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm inaltime), pompele de caldura aer-apa MAXA i-32V5H se pot instala in orice spatiu, nefiind necesare interventii majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastra.
Unitatile sunt special gandite pentru a fi instalate in zone rezidentiale si comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri si de productie.

Eficienta energetica ridicata, demna de invidiat!

COP (coeficientul de performanta in modul incalzire) obtinut de pompele de caldura aer-apa MAXA i-HPV5 cu noul refrigerant R32 atinge aproape 5.0(4.93). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 in urmatoarele conditii de functionare: temperatura aerului exterior 12 ˚C si temperatura apa calda tur de 35 ˚C. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C si temperatura apa tur 35 ˚C, COP pompelor de caldura aer-apa ajunge la 4.11 (model 0250).

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul termic din caminul tau nu are de suferit. Apa calda menajera pana la 58 ˚C pe tot parcursul anului, apa calda pentru incalzire si apa rece pentru racirea imobilului dumneavoastra. Toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele Inverter, pompa sau pompele de recirculare AC sau EC si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA SI COMPONENTE DE CALITATE

Noile pompe de caldura din gama i-HPV5 au incorporate ultimele tehnologii din domeniu si componente de top. Fie ca vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulatie cu turatie variabila AC sau EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveti certitudinea si siguranta alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil si cu anduranta mare. Mai mult, intreaga gama de pompe de caldura este certificata EUROVENT pentru un plus de incredere si de garantie asupra performantelor si a eficientelor energetice.

Fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de caldura MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Modelele din gama i-HPV5 in versiunea super silentioasa pot atinge un nivel de putere sonora de numai 75 dB(A) conform UNI EN ISO 9614-2, in conformitate cu standardele EUROVENT.

Noul standard in industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de caldura aer-apa MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica in standardul oricarei unitati: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 si reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de caldura, racire sau apa calda menajera, pompa sau pompe de recirculare AC cu Inverter sau EC si motoare EC Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca pompa de caldura MAXA va “modula continuu”, adica va functiona numai cand si cat este nevoie, iar asta inseamna o factura de energie electrica mult mai scazuta.

Aplicatie MY MAXA pentru control de pe telefonul mobil

Toate pompele de caldura MAXA sunt compatibile cu aplicatia MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transforma smartphone-ul dvs. in controller-ul casei dumneavoastra. Prin aplicația My MAXA puteti seta temperatura camerelor, puteti seta un program de functionare personalizat, puteti porni, opri sau gestiona pompa de caldura MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

Cu un pas de 4 grade C inainte

Pompele de caldura aer-apa MAXA i-32V5H pot sa functioneze in mod de producere de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de +39 ˚C (fata de “standardul pietei” de 35 ˚C) sau pana la -10 ˚C in mod racire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare si vreti sa aveti siguranta faptului ca puteti sa faceti un dus chiar si la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriti o racire de proces tehnologic. In proiecte unde sunt instalate radiatoare putem asigura o temperatura a apei calde de 58 ˚C chiar si la temperaturi de -7 ˚C.

APA CALDA GRATUITA PE TIMP DE VARA

Versiunile de pompe de caldura MAXA i-HPV5/DS cu recuperator partial de caldura pot asigura necesarul de apa calda menajera GRATUIT atunci cand pompa de caldura functioneza in mod Racire. Caldura disipata de compresor atunci cand asigura racirea casei este recuperata in proportie de pana la 20% din capacitatea totala de racire/incalzire a unitatii si este transferata catre boiler. In felul acesta aveti confort termic pe timpul verii in casa si in acelasi timp si apa calda menajera produsa si stocata fara niciun cost suplimentar.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din casa ta. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocati si in cloud, 7TOUCH selecteaza cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controland temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglarii din fiecare cameră. Puteți controla modurile de racire si incalzire, apa calda menajera, ventilatia, eficienta energetica, datele din cloud pentru una sau mai multe pompe de caldura.

Cascadare, control de la distanta si programare saptamanala

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T si functie de programare cu cronotermostat (functionare normala sau eco) puteti sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 pompe de caldura aer-apa, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.