Pompe de căldură monobloc R32 40-67 kW

UȘOR DE INSTALAT ȘI DE ÎNTREȚINUT

Cea mai completă gamă de pompe de căldură aer-apă din gama MAXA. Mulțumită construcției compacte și a integrării componentelor hidraulice în interiorul pompei de căldură nu veți mai avea nevoie de o camera tehnică. Pompele de circulație simple sau duble , fie că este vorba de modele AC cu Inverter sau EC, împreună cu vasul de stocare vin montate din fabrică în interiorul pompei de căldură. Timpul necesar instalării se reduce considerabil, implicit și costurile de instalare.

UNITĂȚI COMPACTE CU DIMENSIUNI REDUSE

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (toate modelele au 1600x640x1315 mm înălțime), pompele de căldură aer-apă MAXA i-32V5H se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.
Unitățile sunt special gândite pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru imobile mari (pensiuni, hoteluri, moteluri, clinici medicale), zone de birouri și de producție.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA i-HPV5 cu noul refrigerant R32 atinge aproape 5.0(4.93). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă ajunge la 4.11 (model 0250).

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factură de curent electrică foarte mică!

Indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău nu are de suferit. Apă caldă menajeră până la 58 ˚C pe tot parcursul anului, apa calda pentru încălzire și apă rece pentru răcirea imobilului dumneavoastră. Toate într-o singură unitate care își reglează continuu compresoarele Inverter, pompa sau pompele de recirculare AC sau EC și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORA ȘI COMPONENTE DE CALITATE

Noile pompe de căldură din gama i-HPV5 au incorporate ultimele tehnologii din domeniu și componente de top. Fie ca vorbim despre compresoarele Scroll DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompele de circulație cu turație variabilă AC sau EC sau despre ventilatoarele cu motoare EC, aveți certitudinea și siguranța alegerii unui sistem robust, eficient, fiabil si cu anduranță mare. Mai mult, întreaga gama de pompe de căldură este certificată EUROVENT pentru un plus de încredere și de garanție asupra performanțelor și a eficiențelor energetice.

Fara zgomot asurzitor!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de caldura MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Modelele din gama i-HPV5 in versiunea super silentioasa pot atinge un nivel de putere sonora de numai 75 dB(A) conform UNI EN ISO 9614-2, in conformitate cu standardele EUROVENT.

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apa MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter și vin instalate din fabrica în standardul oricărei unități: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 și reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră, pompă sau pompe de recirculare AC cu Inverter sau EC și ventilatoare axiale cu motoare EC Inverter. Astfel poți fi sigur ca pompă de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factura de energie electrica mult mai scăzută.

Aplicație MY MAXA pentru control de pe telefonul mobil

Toate pompele de căldură MAXA sunt compatibile cu aplicația MyMAXA. My MAXA App este un sistem inovator de control care transformă smartphone-ul dvs. în controller-ul casei dumneavoastră. Prin aplicația My MAXA puteți seta temperatura camerelor, puteți seta un program de funcționare personalizat, puteți porni, opri sau gestiona pompa de căldură MAXA. Aplicația este gratuită și o puteți descărca din Google Play și Apple Store.

Cu un pas de 4 °C înainte

Pompele de căldură aer-apă MAXA i-32V5H pot să funcționeze în mod de producere de apă caldă menajeră până la temperaturi exterioare de +39 ˚C (față de “standardul pieței” de 35 ˚C) sau până la -10 ˚C în mod răcire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare și vreți să aveți siguranța faptului că puteți să faceți un duș chiar și la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriți o răcire de proces tehnologic. În proiecte unde sunt instalate radiatoare putem asigura o temperatura a apei calde de 58 ˚C chiar și la temperaturi de -7 ˚C.

APĂ CALDĂ GRATUITĂ PE TIMP DE VARĂ

Versiunile de pompe de căldură MAXA i-HPV5/DS cu recuperator parțial de căldură pot asigura necesarul de apă caldă menajeră GRATUIT atunci când pompa de căldură funcționează în mod Răcire. Căldura eliberată de compresor atunci când asigură răcirea casei este recuperată în proporție de până la 20% din capacitatea totală de răcire/încălzire a unității și este transferată către boiler. In felul acesta aveți confort termic pe timpul verii în casă și in același timp și apă caldă menajeră produsă și stocată fără niciun cost suplimentar.

SISTEME INTELIGENTE CENTRALIZATE DE CONTROL

Sistemul inteligent 7TOUCH are grijă de confortul din casa ta. Prin intermediul senzorilor prezenți în camere și stocați și in cloud, 7TOUCH selectează cele mai bune condiții de confort pentru fiecare cameră, controlând temperatura si umiditatea.
7Touch are un ecran tactil cu diagonala de 7 inchi cu o interfață simplă și intuitivă pentru
controlul termoreglării din fiecare cameră. Puteți controla modurile de răcire și încălzire, apa caldă menajeră, ventilația, eficiența energetică, datele din cloud pentru una sau mai multe pompe de căldură.

Cascadare, control de la distanță și programare saptamânală

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T și funcție de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) puteți să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decât atât, accesoriul opțional Hi-T permite controlul a până la 7 pompe de căldură aer-apă, făcând din acest dispozitiv un adevărat panou de comandă centralizat de ultima generație cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatură și umiditate aceasta poate gestiona chiar și un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Ai nevoie de mai multe informații?

Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp.