Pompe de căldură monobloc R32 4-19 kW

Cea mai compactă și eficientă gamă de pe piață!

10 modele disponibile cu puteri de încălzire de 4 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW și 18 kW. Modelele de la 4 kW la 16 kW funcționează cu alimentare monofazată iar modelele de 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW și 18 kW funcționează cu alimentare trifazată. Toată gama beneficiază de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R32 cu performanțe îmbunătățite, pompă de circulație Inverter și de motoare Inverter pentru ventilatoarele axiale.

Gândite special pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru case și zone de birouri.

Datorită dimensiunilor extrem de reduse (modelul de 12 kW are doar 1047x456x936 mm înălțime, fiind cel mai compact model de pe piață), pompele de căldură aer-apă MAXA se pot instala în orice spațiu, nefiind necesare intervenții majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastră.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanță în modul încălzire) obținut de pompele de căldură aer-apă MAXA cu noul refrigerant R32 ajunge aproape de 6.0 (5.95 model 04). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 în următoarele condiții de funcționare: temperatura aerului exterior 12 ˚C și temperatură apă caldă tur de 35 ˚C. Pentru condiții de funcționare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C și temperatură apă tur 35 ˚C, COP pompelor de căldură aer-apă MAXA se apropie de 5.0 (4.85 model 14/14T).

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factură de curent electric foarte mică!

Indiferent de anotimp confortul termic din căminul tău nu are de suferit. Apa caldă menajeră până la 60 ˚C (sau chiar și la 63 ˚C alături de o rezistență electrică suplimentară) pe tot parcursul anului, apa caldă pentru încălzire și apă rece pentru răcirea casei dumneavoastră, toate într-o singură unitate care își reglează continuu compresoarele, pompa de recirculare și ventilatoarele pentru a obține cel mai bun randament în exploatare.

Fără costuri suplimentare pentru racordarea la sursa de alimentare electrica trifazică!

Pentru imobile de până la 250 m2* vă oferim pompe de căldură aer-apă MAXA în varianta cu alimentare monofazată de 16 kW.
*calcularea echipamentului potrivit depinde de tipul casei, al materialelor folosite pentru construcție și izolare, tipul ferestrelor și al sistemelor de încălzire alese.

Fără ``zgomot`` în familie!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de căldură MAXA cu care ne lăudăm.
Liniștea va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra stării dumneavoastră de relaxare, dar si a familiei. Tocmai de aceea am introdus în noua gama ventilatoare axiale fără perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turației care ajută la reducerea nivelului de zgomot și la scăderea consumului de curent electric. În același timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor și le-am instalat suporți anti vibrații pentru a prelua din reverberații. Totul pentru a vă putea ajuta să vă bucurați de liniștea căminului dumneavoastră!

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de căldură aer-apă MAXA beneficiază de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica în standardul oricărei unități: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 si reglaj continuu al puterii in funcție de necesarul de căldură, răcire sau apă caldă menajeră, pompa de recirculare Inverter și motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poți fi sigur că pompa de căldură MAXA va “modula continuu”, adică va funcționa numai când și cât este nevoie, iar asta înseamnă o factură de energie electrică mult mai scăzută.

Diferiți, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriului GI puteți controla din panoul de comandă al pompei de căldură chiar și următoarele funcții: gestionarea rapidă a unei alte surse de încălzire pentru apă caldă menajeră, managementul vanei de amestec a instalației în modurile răcire/încălzire precum și managementul integrării încălzirii solare sau a celei termice livrată de un cazan pe lemne/peleți sau centrala termică.

Cu un pas de 5 °C înainte

Pompele de căldură aer-apă MAXA pot să funcționeze în mod de producere de apă caldă menajeră până la temperaturi exterioare de 40 ˚C (față de “standardul pieței” de 35 ˚C) sau până la -10 ˚C în mod răcire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare și vreți să aveți siguranța faptului că puteți să faceți un duș chiar și la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriți o răcire de proces tehnologic.

Inovativi și ECO friendly până în cele mai mici detalii

Vas de acumulare extern special construit pentru a fi montat sub pompa de căldură cu izolație de 50 mm, tratament anticoroziv și suporți anti vibrații între stocator și pompa de căldură. Posibilitate de instalare în interiorul stocatorului a unei rezistențe electrice sau a unui vas de expansiune.
Kitul opțional EXOGEL (vană mecanică anti îngheț de golire) pentru evacuarea apei din instalația pompei de căldură in cazul scăderii rapide a temperaturii apei. Astfel poți fi sigur că schimbătorul de căldură și pompa de recirculare nu se vor strica în cazul lipsei prelungite a alimentării cu energie electrică sau dacă temperatura apei din interiorul instalației pompei de căldură se apropie de pragul de îngheț.
Concept nou de izolație termică de ultima generație tip EDILFIBER realizată din bidoane de plastic reciclate.

Detaliile care fac diferența la îndemâna dumneavoastră. Prin touch screen sau prin Internet

Cu ajutorul panoului de comandă inteligent multi funcțional cu ecran tactil Hi-T puteți controla din casă sau prin Internet pompa dumneavoastră de căldură. Cu funcție de programare cu cronotermostat (funcționare normală sau eco) acesta va permite să setați intervalele de funcționare și mai ales modul de funcționare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 pompe de caldura aer-apa, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.