Pompe de caldura monobloc R32 4-19 kW

Cea mai compactă și eficientă gamă de pe piață!

10 modele disponibile cu puteri de incalzire de 4 kW, 6 kW, 8 kW, 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW si 18 kW. Modelele de la 4 kW la 16 kW functioneaza cu alimentare monofazica iar modelele de 10 kW, 12 kW, 14 kW, 16 kW si 18 kW functioneaza cu alimentare trifazica. Toama gama beneficieaza de compresoare DC Inverter cu noul tip de refrigerant ecologic R32 cu performate imbunatatite, pompa de circulatie Inverter si de motoare Inverter pentru motoarele axiale.

Gândite special pentru a fi instalate în zone rezidențiale și comerciale, ideale pentru case și zone de birouri.

Datorita dimensiunilor extrem de reduse (modelul de 12 kW are doar 1047x456x936 mm inaltime, fiind cel mai compact model de pe piata), pompele de caldura aer-apa MAXA se pot instala in orice spatiu, nefiind necesare interventii majore asupra arhitecturii imobilului dumneavoastra.

Eficiență energetică ridicată, demnă de invidiat!

COP (coeficientul de performanta in modul incalzire) obtinut de pompele de caldura aer-apa MAXA cu noul refrigerant R32 ajunge aproape de 6.0 (5.95 model 04). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 in urmatoarele conditii de functionare: temperatura aerului exterior 12 ˚C si temperatura apa calda tur de 35 ˚C. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C si temperatura apa tur 35 ˚C, COP pompelor de caldura aer-apa MAXA se apropie de 5.0 (4.85 model 14/14T)

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul termic din caminul tau nu are de suferit. Apa calda menajera pana la 60 ˚C (sau chiar si la 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, apa calda pentru incalzire si apa rece pentru racirea casei dumneavoastra, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de recirculare si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.

Fără costuri suplimentare pentru racordarea la sursa de alimentare electrica trifazică!

Pentru imobile de pana la 250 m2* va oferim pompe de caldura aer-apa MAXA in varianta cu alimentare monofazica de 16 kW.
*calcularea echipamentului potrivit depinde de tipul casei, al materialelor folosite pentru constructie si izolare, tipul ferestrelor si al sistemelor de incalzire alese.

Fără ``zgomot`` în familie!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de caldura MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a familiei. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de linistea caminului dumeavoastra!

Noul standard în industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de caldura aer-apa MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si vin instalate din fabrica in standardul oricarei unitati: compresoare DC Inverter cu refrigerant R32 si reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de caldura, racire sau apa calda menajera, pompa de recirculare Inverter si motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca pompa de caldura MAXA va “modula continuu”, adica va functiona numai cand si cat este nevoie, iar asta inseamna o factura de energie electrica mult mai scazuta.

Diferiti, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriului GI puteti controla din panoul de comanda al pompei de caldura chiar si urmatoarele functii: gestionare rapida a unei alte surse de incalzire pentru apa calda menajera, managementul vanei de amestec a instalatiei in modurile racire/incalzire precum si managementul integrarii incalzirii solare sau a celei termice livrata de un cazan pe lemne/peleti sau centrala termica.

Cu un pas de 5 grade C înainte

Pompele MAXA de caldura aer-apa pot sa functioneze in mod de producere de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de 40 ˚C (fata de “standardul pietei” de 35 ˚C) sau pana la -10 ˚C in mod racire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare si vreti sa aveti siguranta faptului ca puteti sa faceti un dus chiar si la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriti o racire de proces tehnologic.

Inovativi și ECO friendly până în cele mai mici detalii

Vas de acumulare extern special construit pentru a fi montat sub pompa de caldura cu izolatie de 50 mm, tratament anticoroziv si suporti antivibranti intre stocator si pompa de caldura. Posibilitate de instalare in interiorul stocatorului a unei rezistente electrice sau a unui vas de expansiune.
Kit EXOGEL optional (vana mecanica de golire) pentru evacuarea apei din instalatia pompei de caldura in cazul scaderii rapide a temperaturii apei. Astfel poti fi sigur ca schimbatorul de caldura si pompa nu se vor strica in cazul lipsei prelungite a alimentarii cu energie electrica sau daca temperatura apei din interiorul pompei de caldura si a vasului de acumulare scade catre pragul de inghet.
Concept nou de izolatie termica de ultima gereratie tip EDILFIBER realizata din bidoane de plastic reciclate.

Detaliile care fac diferența la îndemâna dumneavoastră. Prin touch screen sau prin Internet

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din casa sau prin Internet pompa dumneavoastra de caldura. Cu functie de programare cu cronotermostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele de functionare si mai ales modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 pompe de caldura aer-apa, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.