Contul meu

Contul meu

pompe de caldura MAXA

 

Bine ai venit în secțiunea „Contul meu” MAXA.

Aici îți pot modifica setările contului și poți vizualiza istoricul comenzilor tale. Sau poți afla mai multe despre alte produse din portofoliul MAXA.

Toate produsele noastre sunt disponibile dacă accesezi următorul link.

 


Autentificare

Înregistrare

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Datele personale vor fi folosite pentru a susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în Politica de confidențialitate politică de confidențialitate.


MAXA AIR CONDITIONING

în câteva cuvinte

 

Fondată în 1992, MAXA se ocupă de confortul ambiental din anul 1996. Compania a fost creată de Luciano Ferroli. Ulterior, compania a trecut sub controlul celor trei fii. MAXA Air Conditioning este în topul celor cinci companii italiene care proiectează și construiesc produse pentru încălzire și climatizare „Made in Italy”.

Astăzi ne mândrim cu peste 50 de agenții în Italia. Și suntem prezenți în 24 de țări europene. Colaborăm cu peste 350 de centre de asistență pentru a asigura intervenții rapide și profesioniste. Dispunem de 8 linii de producție pentru a răspunde cererii de pompe de căldură invertor.

Gama noastră include produse cu puteri de până la 350 kW, cele mai mari disponibile pe piață. De asemenea MAXA activează în sectorul climatizării de 30 de ani, începând din 1992. Oferim o gamă largă de soluții pentru climatizarea rezidențială, comercială și industrială. Ne mândrim cu o gamă de produse de înaltă calitate, una dintre cele mai complete din Europa, rezultat al cercetării continue și a introducerii de noi produse.

 

„Misiunea noastră este de a asigura confortul ambiental și bunăstarea umană, realizând soluții de ultimă oră pentru încălzire și climatizare; instalând produsele noastre oriunde există nevoia unei climatizări de calitate, de la clime reci la temperaturi tropicale” – SIMONE FERROLI CEO MAXA.

 

În România MAXA este prezentă oficial începând cu anul 2011 oferind soluții complete de climatizare de înaltă eficiență energetică.