PREȚURI

Prețuri produse MAXA

Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată. În funcție de specificul proiectului dumneavoastră vă putem îndruma să alegeți cele mai bune produse și accesorii și să vă oferim cele mai bune prețuri și discount-uri.

Prețurile conțin TVA. Costul transportului nu este inclus în prețul produsului și se va cota separat. Nu intră în sarcina noastră descărcarea, manipularea, punerea pe poziție și plata eventualelor taxe special de acces.

Prima pornire a echipamentelor nu este inclusă în costul produselor și se va efectua exclusiv de către partenerii autorizați MAXA Romania in baza unei programări. În lipsa acestei proceduri echipamentele nu beneficiază de garanție.

Garanție exclusivă pentru piese de schimb: 24 de luni de la vânzare cu condiția încheierii unui contract de mentenanță anuală cu unul dintre partenerii service autorizați MAXA Romania. Pentru extensii de garanție va rugăm să ne contactați.

Pentru oferte detaliate, complete și conforme cu specificul proiectului dumneavoastră va rugăm sa ne contactați.

În lipsa unui proiect de specialitate compania noastră nu poate fi considerată răspunzătoare de eventualele anomalii și disfuncționalități apărute în funcționarea echipamentelor. Pentru a vă putea bucura de un confort ridicat al imobilului dumneavoastră va recomandăm realizarea unui proiect de instalații de către o firmă de specialitate.