Preturi

Preturi produse MAXA

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. In functie de specificul proiectului dumneavoastra va putem indruma sa alegeti cele mai bune produse si accesorii si sa va oferim cele mai bune preturi si discount-uri.

Preturile contin TVA. Costul transportului nu este inclus in pretul produsului si se va cota separat. Nu intra in sarcina noastra descarcarea, manipularea, punerea pe pozitie si plata eventualelor taxe special de acces.

Prima pornire a echipamentelor nu este inclusa in costul produselor si se va efectua exclusiv de catre partenerii autorizati MAXA Air Conditioning Romania in baza unei programari. In lipsa acestei proceduri echipamentele nu beneficieza de garantie.

Garantie exclusiva pentru piese de schimb: 24 de luni de la vanzare cu conditia incheierii unui contract de mentenanta anuala cu unul dintre partenerii service autorizati MAXA Air Conditioning Romania. Pentru extensii de garantie va rugam sa ne contactati.

Pentru oferte detaliate, complete si conforme cu specificul proiectului dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

In lipsa unui proiect de specialitate compania noastra nu poate fi considerata raspunzatoare de eventualele anomalii si disfunctionalitati aparute in functionarea echipamentelor. Pentru a va putea bucura de un confort ridicat al imobilului dumneavoastra va recomandam realizarea unui proiect de instalatii de către o firmă de specialitate.