Pompe de caldura monobloc R410A 25-50 kW

Eficienta energetica ridicata A++, demna de invidiat! Atat iarna, cat si vara!

COP (coeficientul de performanta in modul incalzire) obtinut de pompele de caldura aer-apa MAXA se aproprie de 5.0 (4.9). Calculul este realizat conform normativului UNI EN14511 in urmatoarele conditii de functionare: temperatura aerului exterior 12 ˚C si temperatura apa calda tur de 35 ˚C. Pentru conditii de functionare conforme cu standardul de certificare EUROVENT, temperatura aerului exterior 7 ˚C si temperatura apa tur 35 ˚C, COP pompelor de caldura aer-apa MAXA se apropie de 4.5 (4.4).
EER (coeficientul de performanta in modul racire) obtinut de pompele de caldura aer-apa MAXA depaseste coeficientul 3.3, in timp ce eficienta energetica sezoniera ESEER obtinuta de produsele noastre depaseste coeficientul 6.0.

Olimpicii MAXA!

Fie ca este vorba despre o casa, o pensiune, un imobil de birouri sau un hotel, stim ca putem sa va oferim o solutie de inalta eficienta si de ultima generatie. Pe un singur grup de unitati putem cascada si livra de la 20 kW pana la 350 kW de energie termica la cele mai bune clase de eficienta energetica (A++).

Oameni de zapada in curte! Nu inghetati in casa!!

Pompele de caldura aer-apa MAXA i-HP LT echipate cu compresoare DC Inverter cu injectie de vapori va garanteaza faptul ca vor functiona perfect chiar si la temperaturi exterioare de -25 ˚C si va vor livra apa calda pentru a va asigura confortul dumneavoastra. Lasati grija incalzirii caminului dumneavoastra in sarcina noastra iar timpul pe care poate il petreceati pregatind lemnele sau peletii pentru incalzire il puteti petrece alaturi de cei dragi, poate chiar afara, construind oameni de zapada.

Banii vorbesc!

Am acordat o mare atentie dezvoltarii unor produse revolutioare cu solutii tehnice de ultima generatie, dar nu am neglijat deloc nici bugetul pe care trebuie sa il alocati pentru a integra solutiile noastre in proiectele dumneavoastra. De aceea am creat echipamente care se potrivesc pentru bugete si pentru zone climatice diferite. Solutiile noastre pot astfel functiona in modul incalzire sau productie de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de -15˚C sau -25˚C. Optional oferim si kituri anti inghet pentru asigurarea functionarii continue a unitatilor si pentru perioade de degivrare reduse la minimum.

Confort sporit 365 de zile pe an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul termic din caminul tau nu are de suferit. Apa calda menajera pana la 58 ˚C (sau chiar si 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, apa calda pentru incalzire si apa rece pentru racirea casei dumneavoastra, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de recirculare si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare. In plus, costul energiei electrice pentru climatizarea casei dumneavoastra va fi extrem de redus.

Diferiti, dar mai ales speciali

Cu ajutorul accesoriilor KIE sau KIEm puteti controla din controller-ul pompei de caldura chiar si urmatoarele functii: gestionare rapida a unei alte surse de incalzire pentru apa calda menajera, management-ul vanei de amestec a instalatiei in modurile racire/incalzire precum si managementul integrarii incalzirii solare sau a celei termice livrata de un cazan pe lemne/peleti sau centrala termica.

Detaliile care fac diferenta la indemana dumneavoastra. Prin touch screen sau prin Internet.

Cu ajutorul panoului de comanda inteligent multi functional cu ecran tactil Hi-T puteti controla din casa sau prin Internet pompa dumneavoastra de caldura. Cu functie de programare saptamanala cu cronotermostat (functionare normala sau eco) acesta va permite sa setati intervalele si modul de functionare.
Mai mult decat atat, accesoriul optional Hi-T permite controlul a pana la 7 pompe de caldura aer-apa, facand din acest dispozitiv un adevarat panou de comanda centralizat de ultima generatie cu touch screen.
Dotat cu senzori de temperatura si umiditate aceasta poate gestiona chiar si un dublu set-point pentru podele radiante echipate cu sisteme de dezumidifcare.

Cu un pas de 5 grade C inainte

Pompele noastre de caldura aer-apa pot sa functioneze in mod de producere de apa calda menajera pana la temperaturi exterioare de 40 ˚C (fata de “standardul pietei” de 35 ˚C) sau pana la -10 ˚C in mod racire. Pentru imobile unde nu sunt instalate panouri solare si vreti sa aveti siguranta faptului ca puteti sa faceti un dus chiar si la temperaturi de peste 35 ˚C sau acolo unde doriti o racire de proces tehnologic

Noul standard in industrie: 3D INVERTER de la MAXA!

Toate componentele mecanice ale pompei de caldura aer-apa MAXA beneficieaza de tehnologie DC Inverter si pot fi instalate din fabrica in componenta oricarei unitati: compresoare DC Inverter Mitsubishi cu reglaj continuu al puterii in functie de necesarul de caldura in 2 variante de functionare, racire sau apa calda menajera, pompa de recirculare Inverter Wilo si motoare Inverter pentru ventilatoare. Astfel poti fi sigur ca pompa de caldura MAXA va “modula continuu”, adica va functiona numai cand si cat este nevoie iar asta inseamna o factura de energie electrica scazuta.

Confort sporit 365 de zile de an cu o factura de curent electrica foarte mica!

Indiferent de anotimp confortul tau nu are de suferit. Apa calda menajera pana la 58 ˚C (sau chiar si 63 ˚C alaturi de o rezistenta electrica suplimentara) pe tot parcursul anului, apa calda pentru incalzire si apa rece pentru racirea casei dumneavoastra, toate intr-o singura unitate care isi regleaza continuu compresoarele, pompa de recirculare si ventilatoarele pentru a obtine cel mai bun randament in exploatare.

Fara zgomot in familie!

Nivelul redus de zgomot este o calitate a pompelor de caldura MAXA cu care ne laudam.
Linistea va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra starii dumneavoastra de relaxare, dar si a familiei. Tocmai de aceea am introdus in noua gama ventilatoare axiale fara perii cu control Inverter pentru reglaj continuu al turatiei care ajuta la reducerea nivelului de zgomot si la scaderea consumului de curent electric. In acelasi timp, am crescut nivelul de izolare asupra compresoarelor si le-am instalat suporti antivibranti pentru a prelua din reverberatii. Totul pentru a va putea ajuta sa va bucurati de linistea caminului dumeavoastra! Optional putem oferi si modulul ultra-silentios!